Horoscop

245
Horoscop - horoscop-1509450988.jpg

Articole recomandate

Berbec. Ai mare grijă cum îți investești banii. Riști să suporți consecințe, pentru că eforturile tale trebuie să fie mult mai mari pentru a face față provocărilor financiare. Pe plan sentimental, totul este perfect.

Taur. Te-ai înhămat la multe proiecte și este timpul să le finalizezi. Nu uita că partenerii de afaceri trebuie respectați. Dacă îți planifici cu atenție ultimele acțiuni, te încadrezi fără probleme.

Gemeni. Evenimente neplanificate îți vor da peste cap planurile zilnice. O rudă îndepărtată îți solicită ajutorul și nu poți să o refuzi. E posibil chiar să plecați împreună într-o călătorie, ceea ce nu e chiar pe placul partenerului de viață.

Rac. Este timpul deciziilor importante. Dacă ai amânat cererea în căsătorie, acum e momentul. Vei reuși să-i surprinzi în mod plăcut pe cei din jur, care te vor aprecia și îți vor răspunde cu aceeași monedă.

Leu. Îți dorești să ai parte de zile calme, fără tensiuni, dar ia-ți gândul! Ai făcut multe rele în ultima perioadă și vine scadența. Nici cu sănătatea nu stai prea bine, un consult medical se impune cât mai rapid. Dar, să fii convins că trec și norii negri!

Fecioara. Accepți cu ușurință o provocare la locul de muncă. Ar putea fi momentul de start într-un proiect de succes, care poate duce la o promovare. Colegii te susțin, pentru că ești o fire plăcută.

Balanță. Graba strică treaba, spune o vorbă din bătrâni, care ți se potrivește de minune astăzi. Organizează-te și planifică din timp lucrările, altfel vei intra în niște probleme pe care cu greu le vei rezolva.

Scorpion. Te agiți mult și cam degeaba. Ai impresia că cei din jur nu țin ritmul cu tine și acest lucru te scoate din sărite. Fii mai tolerant, ajută atunci când ți se solicită acest lucru.

Săgetător. Greu îți poate intra cineva, astăzi, în voie. Ai ales să faci totul singur și îți asumi un risc pe măsură. Dacă lucrurile ies bine, toți vor sări să te laude, dar dacă proiectele se împotmolesc, vei fi scos țap ispășitor. Decizia îți aparține!

Capricorn. Te paște o călătorie peste mări și țări. O rudă mai în vârstă, chiar bogată, te invită să o vizitezi și ai putea primi o moștenire. Familia te susține necondiționat în orice demers și ar trebui să te consideri fericit.

Vărsător. Astrele îți sunt favorabile. Vei avea succes în carieră, iar cu sănătatea stai cum nu se poate mai bine. Multă lume te invidiază, dar răspunsul tău este pe măsură: numai zâmbet!

Pești. Primești o veste care te bulversează și de aceea ai nevoie de suportul familiei. Este refugiul perfect! Partenerul de viață joacă un rol esențial și ar trebui să îi mulțumești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 24 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.9616 secunde