Horoscop

203

Articole recomandate

Berbec: Emoțiile te copleșesc și te comporți ca și cum ți-ar fi teamă să spui deschis ce simți. Ești mai timid, nu îți găsești cuvintele potrivite, deși se vede că în interiorul tău e o adevărată furtună de sentimente și trăiri.

Taur: Nu te simți deloc în apele tale și lipsa bunei dispoziții își lasă amprenta pe tot ce faci. La originea acestei indispoziții se află un eșec mai vechi ce te macină încă.

Gemeni: Ai starea necesară de a sta de vorbă despre proiectele începute la serviciu, la care nu ai încă o rezolvare. Găsești persoanele potrivite pentru astfel de discuții la rece, care îți pot oferi sfaturi utile.

Rac: Cu ceva ajutor de la prieteni, poți avea parte de o zi de-a dreptul fericită. Găsești persoana potrivită care poate juca un rol în planurile începute.

Leu: Vestea pe care o primești azi are un efect neplăcut asupra planurilor tale viitoare. Trebuie să pierzi acum timp prețios pentru a da la o parte obstacolele puse în calea ta.

Fecioară: Visele tale cele mai importante legate de carieră au toate șansele să devină realitate dacă găsești persoana potrivită care să te îndrume. Trebuie să înveți ceva nou care te va ajuta mai apoi în ascensiunea ta profesională.

Balanță: Schimbarea care apare azi în program te ia prin surprindere la prima vedere, dar îți va arăta în scurt timp și latura pozitivă. Poate nu erai pregătit pentru o astfel de noutate, dar vei reuși să te adaptezi din mers.

Scorpion: Te afli într-o companie care, în loc să te stimuleze să-ți arăți și tu adevărata valoare, mai degrabă te intimidează. Recunoști superioritatea celor din fața ta și preferi să stai în umbră.

Săgetător: Nu ești mulțumit de rezultatele pe care le-ai atins la un proiect în care te-ai implicat trup și suflet. Roadele sunt mult sub așteptări și vezi și la ceilalți o urmă de dezamăgire.

Capricorn: Nu te deranjează deloc ritmul foarte lent de evoluție al unor proiecte. Nu dai randament dacă te împing de la spate termene limită, ca atare o astfel de lentoare este binevenită pentru a le face pe toate cu bine.

Vărsător: Nu te poți concentra eficient la problemele de serviciu de vreme ce mintea ta e copleșită de amor. Te-ai îndrăgostit și senzațiile care pun stăpânire pe tine nu te lasă să muncești eficient.

Pești: Iubirea este la loc de cinste și tot ce se petrece azi în viața ta e dedicat inimii. Ai motive să spui că ești fericit, pentru că partenerul te răsfață cu gesturi tandre și multă afecțiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 24 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.1983 secunde