Horoscop

189
Horoscop - horoscop-1509109281.jpg

Articole recomandate

Berbec: Tot ce faceți acum vă influențează cariera pe termen lung. Folosiți fiecare zi pentru a vă consolida statutul în firmă! Nu alergați acum după funcții, dar pregătiți-vă pentru ele! Vor veni vremuri foarte bune. 

Taur: Uneori vi se încredințează prea multe responsabilități, dar dumneavoastră nu vă plângeți. Astăzi, însă, refuzați categoric să munciți în plus dacă nu sunteți plătit pentru asta. 

Gemeni: Vă place să vă distrați cu prietenii, dar, înainte de a face planuri de călătorie, ar fi bine să evaluați resursele financiare de care dispuneți. La locul de muncă, șefii au așteptări de la dumneavoastră.

Rac: Lucrați la un proiect important, dar opiniile dumneavoastră diferă de cele ale colegilor. Chiar dacă sunteți în minoritate, nu renunțați la ele!  

Leu: Dacă aveți de rezolvat o problemă ce implică relația cu o instituție, e mai bine să vă ocupați singur de toate demersurile. Așa, aveți totul sub control. 

Fecioară: Chiar dacă nu vă idealizați partenerul, îl priviți într-o lumină favorabilă. Astăzi, cel puțin, nu aveți nimic să-i reproșați. Iar relația de cuplu nu are decât de câștigat. 

Balanță: Sunteți mai conservator decât de obicei și dați dovadă de un spirit critic accentuat. Din acest motiv tulburați apele în echipă. Însă, veți avea parte de câteva reușite în perioada următoare. 

Scorpion: Nu vă grăbiți să alegeți astăzi între două colaborări sau două relații! Profitați de weekend-ul ce vine pentru a pune în balanță toate amănuntele.

Săgetător: De obicei, comunicați excelent cu toată lumea, dar astăzi riscați să împotmoliți o discuție din cauza unor amănunte cărora le acordați prea multă importanță.

Capricorn: Aveți un talent deosebit de a vă transforma colegii în aliați. Asta vă ajută să-i convingeți pe șefi să fie de acord cu ideile dumneavoastră.

Vărsător: Copiii știu că sunteți aliatul lor și că pot să vă ceară orice. Iar dumneavoastră le veți îndeplini toate dorințele. Partenerul vă va reproșa că exagerați. Spre seară, este posibil să vă revedeți cu prieteni mai vechi. 

Pești: Sunteți excesiv de prudent. Nu aveți încredere în oricine, ba chiar întâmpinați cu suspiciune propunerea unui prieten care ar dori să-i fiți asociat într-o mică afacere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 24 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3719 secunde