Horoscop

259
Horoscop - horoscop-1500206397.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dedicați această zi sportului și faceți planuri de viitor. Sunteți optimist și, din acest motiv, lucrurile merg ca pe roate. Aveți toată susținerea familiei, însă prietenii vă cam dezamăgesc.

Taur: Dorința de libertate ar putea cauza tensiuni în familie. Fiți diplomat și nu refuzați comunicarea cu membrii familiei. Relațiile de serviciu sunt foarte bune.

Gemeni: Sunteți creativ și dornic să rezolvați cât mai multe probleme. Relația sentimentală scârțâie, dar veți rezolva și această problemă dacă renunțați să îi mai faceți reproșuri persoanei iubite.

Rac: Tensiuni la locul de muncă. Astăzi sunteți apatici și ați fi dorit ca week-end-ul să fie prelungit. Lipsa de energie vă face să nu dați randament la locul de muncă, iar colegii sesizează acest lucru.

Leu: Zi excelentă pentru a relaționa mai mult cu copiii. Se pare că în ultimul timp i-ați neglijat, însă, astăzi, vă spălați păcatele și petreceți timp împreună.

Fecioară: O zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat, dar veți reuși! Atenție, nu faceți cheltuieli neprevăzute. Familia vă va face o surpriză, la sfârșitul zilei.

Balanță: Astăzi veți realiza cât de importanți sunt prietenii și colegii de serviciu. Cu ajutorul lor, veți depăși un impas, o situație neplăcută. Ar fi bine să nu refuzați sprijinul lor. Nu uitați să vă consultați și cu partenerul de viață.

Scorpion: Grijă la sănătate! Încercați să evitați aerul condiționat, căci astăzi este o zi în care vă puteți alege cu o răceală enervantă și persistentă. Menajați-vă cât puteți!

Săgetător: La serviciu, totul merge brici. Pentru că este prima zi din săptămână, șeful vă anunță că veți fi trimis în deplasare, dar și că veți primi un supliment la salariu. În cuplu, însă, lucrurile nu sunt foarte roz.

Capricorn: Dimineața a început bine, sunteți în toane bune, iar astăzi este cea mai bună zi din lună în care vă puteți alege un partener de viață pe măsură. Este posibil ca astăzi să primiți o sumă de bani de la un membru al familiei.

Vărsător: Toată ziua vă veți ocupa de redecorat. Parcă nimic nu vă mai mulțumește și hotărâți să vă schimbați viața. Începeți de astăzi, chiar cu aspectul locuinței. Spre seară, partenerul de viață vă va face o surpriză plăcută.

Pești: Astăzi este o zi extrem de prolifică. Cu toate că sunteți dezamăgit, deoarece ați fost forțat să renunțați la o călătorie de afaceri, acest aspect se întoarce în favoarea dumneavoastră. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 10 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5405 secunde