HOROSCOP

207
HOROSCOP - horoscop-1437142226.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nelămuririle pe care le ai vizavi de o problemă cu care se confruntă echipa ta vor fi rezolvate, dar doar cu ajutorul tău. Când ai alte atribuții și nu coordonezi activitatea totul paralizează. Ești de bază!

Taur: Dacă vrei ca cei din jur să se comporte cu tine în cel mai frumos mod cu putință trebuie să știi că și tu, la rândul tău, trebuie să fii mai îngăduitor și mult mai receptiv la problemele celor din jur.

Gemeni: Distracția de weekend este cea mai obositoare. Și nu este vorba că nu ai știi acest lucru, dar insiști să faci niște lucruri care nu sunt bune deloc pentru sănătatea ta. În general, vara este anotimpul care te extenuează.

Rac: Ideile bune vin pe bandă rulantă, și acest lucru este perfect pentru promovarea mult dorită. Chiar dacă lucrurile nu se întâmplă la fel de repede cum ți-ai dori, nu scăpa din vedere faptul că ele decurg normal.

Leu: Ai mare nevoie de un moment în care să îți aduni gândurile, deoarece simți că presiunea este prea mare și nu reușești să faci față nici măcar lucrurilor simple. Tehnicile de relaxare ar trebui să fie planul tău de scăpare.

Fecioară: Luna a început cu multe cheltuieli, dar acum, pur și simplu ai ajuns la fundul sacului. Deciziile privitoare la bugetul familiei sunt luate cu multă atenție, pentru că riști să devii dator și nu vrei asta.

Balanță: Ești un om dezordonat și acest lucru te obosește mai mult decât este normal. Energia ta este canalizată pe câteva lucruri cu adevărat importante, așadar ești pe drumul cel bun.

Scorpion: O persoană din anturajul tău are tendința de a te descuraja atunci când planurile tale tind să se îndrepte într-o zonă mai puțin cunoscută de tine. Dar dacă tu simți că poți face față, nu renunța, ascultă-ți instinctul.

Săgetător: O voce interioară îți spune că nu ești pe drumul cel bun. Nicio veste din depărtate, niciun sfat din apropiere. Deci ești pe cont propriu. Ai mare grijă la deciziile pe care le iei pe ultima sută de metri!

Capricorn: Toate discuțiile care apar atunci când vorbești cu partenerul de viață se învârt în jurul ideii de a avea propria voastră locuință. Nimic rău în acest sens, dar aveți grijă la alegerile pe care le faceți.

Vărsător: Nu îți schimba prioritățile în funcție de dorințele partenerului de viață, ci alege să facă el lucrul acesta. Dacă iubirea dintre voi este autentică, va înțelege că a obliga pe cineva să renunțe la visul său este cel mai mare rău pe care i-l poți face.

Pești: Te plictisești extrem de repede, atât de lucrurile pe care le faci din plăcere, dar mai ales de cele pe care le faci sub influența celor din jur. Stai și cântărește bine ce contează cu adevărat pentru tine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Fun : Un nou tip de sex: Dubla sportivului
Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Fun : Ce înseamnă de fapt o veste bună
Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 17 Iulie 2015
Stire din Fun : Mitică și ziua de salariu
Vineri, 17 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3804 secunde