HOROSCOP

de Cuget Liber Joi, 28 Mai 2015 162
Berbec: S-ar putea să vă confruntați cu probleme financiare. Vă sfătuim să fiți mai optimist. Dacă sunteți prea încordat, riscați să vă compromiteți relațiile sociale.

Taur: Dimineață sunteți puțin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceți înțeles prea ușor. Dacă doriți să cumpărați ceva de valoare, sfătuiți-vă cu partenerul de viață!

Gemeni: Deși vă simțiți în formă, s-ar putea să descoperiți că nu vă reușește mai nimic. Astăzi nu prea sunteți realist. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile.

Rac: Primiți o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie și începeți să vă faceți planuri. Ar fi bine să nu vă pripiți. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață.

Leu: Dimineață s-ar putea să aveți probleme la serviciu dacă nu reușiți să vă concentrați. Vă sfătuim să nu vă amestecați în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscați să aveți discuții.

Fecioară: În prima parte a zilei sunteți confuz și indispus. Vă recomandăm să nu vă asumați riscuri, pentru că șansele de reușită sunt minime. Dacă aveți ocazia să vă relaxați, nu stați pe gânduri!

Balanță: Aveți planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reușiți să vedeți semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveți mai multă răbdare.

Scorpion: Dimineață sunteți foarte sensibil și nu vă convine nimic. Încercați să depășiți cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relațiile cu ceilalți! Nu încercați să vă impune în fața colegilor!

Săgetător: Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteți mofturos și nu prea aveți chef de vorbă. Amânați cumpărăturile și investițiile! Există riscul să luați decizii neinspirate.

Capricorn: Încercați să nu vă asumați prea multe responsabilități! Riscați să nu vă iasă mare lucru. Primiți o mână de ajutor de unde nici nu vă așteptați.

Vărsător: Dimineață s-ar putea să fiți confuz și să aveți dificultăți de comunicare. Nici intuiția nu vă ajută din cale afară, așa că ar fi bine să nu mergeți la risc.

Pești: Nu este o zi favorabilă pentru investiții și planuri de viitor. În schimb, relațiile sentimentale vă oferă mari satisfacții. Evitați afacerile la marginea legii, pentru că riscați să aveți probleme!

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

azi, ora 15:03
azi, ora 15:03

Ultima oră

Titlurile zilei