HOROSCOP

de Cuget Liber Luni, 25 Mai 2015 194
Berbec: Astăzi aveți o creativitate ieșită din comun. Încercați să o folosiți atât la serviciu, cât și în afaceri! Vă recomandăm să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Taur: Acționați impulsiv față de cei din jur. Atenție: riscați să jigniți persoane apropiate! Vă sfătuim să nu vă ocupați de afaceri.

Gemeni: Deveniți irascibil la aflarea veștii că prin apropiere circulă tot felul de bârfe care vă vizează. Nu mai acceptați complimente și nici noi prietenii. Vă închideți în propria lume, dar acest lucru nu este nici pe departe o soluție sănătoasă.

Rac: De dimineață vă pune pe gânduri o veste neplăcută. Vă sfătuim să fiți prudent, indiferent ce se întâmplă. Nu faceți persoanei iubite promisiuni pe care să nu le puteți respecta!

Leu: Intervin mereu lucruri neprevăzute, așa că vă sfătuim să nu vă faceți un program foarte strict. S-ar putea să aveți de făcut câteva drumuri scurte în interes personal.

Fecioară: Pe plan financiar stați perfect, dar ce veți face cu cel sentimental? Vestea că partenerul de viață va pleca într-o delegație vă dă peste cap și este principalul motiv al tristeții.

Balanță: Aveți soluții originale pentru orice problemă și sunteți apreciat de colegi și de partenerul de viață. Profitați de acest context favorabil!

Scorpion: Dimineață, s-ar putea să fiți nervos din cauza unei discuții în contradictoriu cu un partener de afaceri. Nu vă faceți griji! După-amiază, situația revine la normal.

Săgetător: Reușiți să vă faceți remarcat în societate. Farmecul personal vă ajută să încheiați afaceri profitabile pe termen lung. Vă sfătuim să nu fiți dur cu partenerul de viață, pentru că riscați să vă certați.

Capricorn: Sunteți iritat și nu este exclus să aveți o reacție dură față de partenerul de viață. Vă sfătuim să vă schimbați atitudinea dacă nu doriți să ajungeți la o ceartă în toată regula.

Vărsător: Nu reușiți să vă reveniți deloc din starea de agitație cu care v-ați confruntat în ultimul timp. V-ar prinde bine câteva zile de vacanță.

Pești: Azi vă simțiți în formă și aveți mari șanse de reușită pe toate planurile. Aveți tendința să fiți capricios, ceea ce poate determina o răcire a relațiilor cu persoana iubită.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:10
ieri, ora 16:10
Încă 15 minute!

Ultima oră

Titlurile zilei