HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 23 Mai 2015 149
Berbec: La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană deosebită care vă va ajuta să intrați în afaceri. Evitați speculațiile.

Taur: O cunoștință vă propune să colaborați într-o afacere. Vă sfătuim să acceptați, pentru că sunt șanse să scăpați de problemele financiare.

Gemeni: O întâlnire neașteptată vă dă programul peste cap. Se pare că faceți cunoștință cu o persoană cu care veți putea face afaceri. Vă sfătuim să vă abțineți de la comentarii răutăcioase.

Rac: Aveți un spirit practic deosebit și prindeți din zbor o afacere profitabilă. În plus, s-ar putea să vi se propună o colaborare. Nu luați nici o decizie importantă fără să vă consultați cu partenerul de viață.

Leu: Vă sfătuim să nu începeți nimic nou până nu terminați treburile urgente. Comunicați cu multă ușurință și aveți posibilitatea să vă faceți prieteni noi.

Fecioară: Sunteți într-o formă deosebită, de care vă sfătuim să profitați. Este o zi bună pentru investiții, dar și relațiile sentimentale sunt favorizate. Pe plan financiar nu aveți probleme, iar cu sănătatea stați bine.

Balanță: Intuiția vă poate ajuta să rezolvați probleme importante, dar ar fi bine să țineți seama și de părerile partenerului de viață.

Scorpion: Sunteți hotărât să începeți o viață nouă și intenționați să vă apucați de afaceri. Puteți fi optimist, pentru că aveți șanse mari de reușită. Stați bine cu sănătatea, dar nu neglijați odihna.

Săgetător: Ar fi bine să puneți în practică ideile de afaceri care vă vin dimineață. La nevoie, nu ezitați să vă împrumutați de la o rudă mai în vârstă! Vă sfătuim să țineți cont și de sugestiile partenerului de viață.

Capricorn: Vă vizitează un prieten de familie care vă propune o colaborare pe termen lung. Spre seară, vă schimbați programul și acceptați să mergeți la o petrecere.

Vărsător: Planurile dumneavoastră de afaceri încep să se materializeze. Nu este exclus să începeți o activitate nouă, cu mari șanse de reușită.

Pești: Este o zi bună pentru a vă consolida relațiile sociale și de afaceri. Relațiile cu persoana iubită sunt favorizate în mod special. Aveți ocazia să faceți investiții care vă vor aduce profituri frumoase.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:10
ieri, ora 16:10
Încă 15 minute!

Ultima oră

Titlurile zilei