HOROSCOP

225
HOROSCOP - horoscop-1431863857.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață, nu vă vedeți capul de treabă. Organizați-vă cât mai eficient! După-amiază, aveți ocazia să puneți bazele unei afaceri. Apelați la persoane cu expe-riență!

Taur: Situația financiară nu vă mulțumește deloc. În schimb, sunteți într-o formă intelectuală deosebită. Puteți avea succes la examene. Vă sfătuim să vă analizați perspectivele profesionale și să căutați noi oportunități.

Gemeni: Colaborați foarte bine cu un partener de afaceri și reușiți să încheiați o tranzacție stră-lucită. Relațiile cu persoană iubită trec printr-un moment delicat. Dar, cu calm, totul se poate rezolva.

Rac: Dimineață, s-ar putea ca relațiile sentimentale să fie mai încordate. Va sfătuim să nu vă ambiționați și să aveți răbdare ca partenerul de viață să se calmeze.

Leu: Sunt șanse să începeți o activitate comercială din care veți câștiga bine. Sunteți apreciat de șefi, ceea ce stârnește invidia colegilor. Vă recomandăm să acceptați munca în echipă.

Fecioară: Aveți un farmec deosebit și atrageți admirația celor din jur. Cu puțină atenție, vă puteți descurca excelent în afaceri. Aveți ocazia să faceți o investiție importantă pentru casă.

Balanță: Creativitatea vă ajută să aveți succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiție serioasă încep să prindă contur. Vă recomandăm să nu vă neglijați familia.

Scorpion: La serviciu, reușiți să vă afirmați aproape fără niciun efort. Sunteți plin de energie și merită să valorificați momentul. După-amiază, aveți o discuție cu un prieten care are o datorie mai vechela dumneavoastră.

Săgetător: Este o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor și pe plan sentimental. Sunt șanse mari să prindeți un contract de colaborare. Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune.

Capricorn: Dimineață, nu prea reușiți să faceți ce v-ați propus, pentru că intervin o mulțime de evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervați și să fiți perseverent.

Vărsător: Este foarte posibil să se petreacă ceva deosebit pe plan social sau în relațiile sentimentale. Sunt favorizate relațiile de parteneriat și investițiile pentru cămin.

Pești: Sunteți foarte bine dispus, iar relațiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar nu stați grozav, dar puteți avea succes în chestiuni casnice și în societate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 14 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 12 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 11 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 09 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 13 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.8349 secunde