HOROSCOP

de Cuget Liber Luni, 11 Mai 2015 177
Berbec: Încercați să nu vă asumați riscuri! Nervozitatea vă poate crea mari probleme. Evitați să conduceți mașina! Sunteți predispus la accidente.

Taur: Aveți o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Dimineață sunteți puțin agitat și încercați să rezolvați mai multe treburi deodată.

Gemeni: Din cauza stresului, sunteți predispus la probleme de sănătate sau chiar accidente. Vă recomandăm să nu faceți eforturi fizice sau intelectuale deosebite.

Rac: Dimineață s-ar putea ca un coleg să vă dea o veste care vă tulbură. Vă sfătuim să nu vă exteriorizați, ca să nu le transmiteți și celor din jur starea de nervozitate.

Leu: Se întrevede o zi foarte agitată. Dimineață sunteți nevoit să îi spuneți unui prieten care vă vizitează că nu aveți timp de el. Vă pregătiți pentru o călătorie și vă enervați pe măsură ce constatați câte lucruri vă lipsesc.

Fecioară: Dimineață sunteți obosit și nervos, după un drum lung. Ar fi bine să vă stăpâniți și să evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că riscați să declanșați un conflict.

Balanță: Nu aveți răbdare să vă analizați proiectele și vă grăbiți să le puneți în practică. Vă recomandăm să nu vă ambiționați să vă rezolvați singur toate problemele.

Scorpion: Oboseala acumulată vă face să fiți foarte agitat. Fiți foarte prudent, pentru că există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație!

Săgetător: Dimineață plecați într-o călătorie foarte importantă, din care este posibil să vă întoarceți cu o mare sumă de bani. Pe drum, vi se propune să vă asociați într-o afacere.

Capricorn: Începeți ziua foarte agitat, alergând după un împrumut urgent. Vă recomandăm să vă păstrați calmul, pentru că sunteți predispus la accidente cerebrale sau infarct.

Vărsător: Vă simțiți excelent, sunteți relaxat și nimic nu vă poate tulbura. Mai mult, reușiți să calmați o persoană foarte agitată. S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că sunteți indiferent și că nu vă ocupați îndeajuns de problemele familiei.

Pești: Un prieten vă propune să plecați într-o excursie, dar faptul că nu aveți bani vă face să fiți irascibil și să căutați cearta cu lumânarea.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:10
ieri, ora 16:10
Încă 15 minute!

Ultima oră

Titlurile zilei