HOROSCOP

232
HOROSCOP - horoscop-1430738204.jpg

Articole recomandate

Berbec: Problemele tale de natură sentimentală sunt pe cale să se rezolve pentru că sfaturile unui membru al familiei te vor aduce cu picioarele pe pământ.

Taur: Vei rămâne mut de uimire atunci când vei vedea efectele adverse ale comportamentului tău. Tu vrei să fii mai curajos, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi deranjezi pe cei din jur.

Gemeni: Este momentul să dai frâu liber sentimentelor pe care le nutrești pentru o persoană din anturaj. Gândește-te că nu ai ce pierde. Este important să te eliberezi de toate inhibițiile.

Rac: Distracție maximă încă de la începutul săptămânii. Te aventurezi într-o serie de călătorii care te vor epuiza atât în plan fizic cât și financiar. Dar vei rămâne cu cele mai frumoase amintiri.

Leu: Pornești de la premisa că cele mai multe greșeli pe care le faci sunt reparabile. Este un semn de imaturitate din partea ta. Ai putea să vezi viața cu alți ochi, nu vei primi totul ca picat din cer.

Fecioară: Banii nu au fost niciodată problema ta, dar iată că după atâtea petreceri și distracții vei putea spune și tu că portofelul ți s-a cam subțiat. Dar îți vei reveni rapid.

Balanță: Găsești un echilibru în toate activitățile pe care le desfășori și, cu toate acestea, nu reu-șești să termini tot ce ai în plan. Orga-nizarea este cheia succesului.

Scorpion: Din moment ce dorințele tale sunt îndeplinite, trebuie să te consideri un om norocos. Nu există lucru pe lumea asta pe care să nu-l fi primit dacă l-ai cerut. Adevărul este că știi cum să ceri ceea ce îți trebuie.

Săgetător: Sănătatea este pe primul plan. Și pentru ca totul să revină la normal după mesele copioase, vei lua o pauză și te vei orienta către activități sportive.

Capricorn: Ceri un sfat unei persoane care abia așteaptă să te ajute, știind că deține soluția salvatoare. Vei avea cui să mulțumești pentru că și ajutorul va fi pe măsură.

Vărsător: Neînțelegerile care apar azi la locul de muncă sunt rezultatul unei proaste comunicări cu cei din echipă. Organizarea nu este eficientă, fapt care va da peste cap întreg programul de activitate.

Pești: Una spui, dar alta faci. Și pentru ca totul să fie complet, reușești performanța de a-i supăra pe cei din familie din cauza unei decizii luate fără a-i consulta. Este important să știi că și ei au dreptul să-și spună cuvântul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 24 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 22 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 23 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.291 secunde