HOROSCOP

217
HOROSCOP - horoscop-1430044103.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți dominat de sentimente contradictorii, iar situația financiară nu vă oferă prea multe motive de bucurie. O persoană mai în vârstă vă propune să vă asociați într-o afacere.

Taur: S-ar putea să fiți încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Este indicat să amânați orice decizie în privința investițiilor, pentru că aveți dificultăți de concentrare.

Gemeni: Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă fizică și intelectuală. Vă sfătuim să nu vă asumați niciun risc, pentru că nu aveți prea multe șanse de reușită.

Rac: Neînțelegerile cu persoana iubită vă fac să acceptați fără ezitări o ieșire cu prietenii. Vă sfătuim să nu exagerați pozând în victimă. S-ar putea să faceți cunoștință cu cineva care vă cucerește imediat.

Leu: Nu vă ajung banii pentru o excursie sau o călătorie, spre nemulțumirea partenerului de viață. Se pare că nu reușiți să-i explicați situația suficient de convingător.

Fecioară: La serviciu, s-ar putea să fiți agitat din cauza unei decizii pripite a șefului. Vă recomandăm să vă temperați nervozitatea, altfel riscați să vă complicați situația.

Balanță: Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Dacă nu vă controlați pornirile impulsive, puteți avea probleme. O rudă în vârstă vă împrumută o sumă mare de bani, pe care i-ați cerut-o mai demult.

Scorpion: Dimineață s-ar putea să fiți cu capul în nori și să negli-jați problemele importante. Vă recomandăm să nu începeți activități noi, pentru că s-ar putea să luați decizii greșite.

Săgetător: Dimineață s-ar putea să vă pună pe gânduri o ceartă cu o persoană în vârstă. Întrebați-vă dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur!

Capricorn: Plecați într-o călătorie în care cheltuiți cam mult, dar puteți avea mari satisfacții pe plan sentimental. S-ar putea să vă simțiți foarte bine într-un grup, deși nu v-ați fi așteptat.

Vărsător: Sunteți dezamăgit de o persoană în care ați avut mare încredere. Nu este sfârșitul lumii! Aveți și prieteni adevărați. Pe plan sentimental, traversați o perioadă favorabilă.

Pești: Dimineață, sunteți confuz și riscați să aveți probleme atât pe plan social, cât și financiar. Vă recomandăm să nu vă ocupați astăzi de afaceri.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 22 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 20 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 17 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 16 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 23 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 15 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 4.2905 secunde