HOROSCOP

de Cuget Liber Vineri, 17 Aprilie 2015 165
Berbec: Sunt favorizate călătoriile și momentele de relaxare. După-amiază, aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală care vă frământă de ceva timp.

Taur: În prima parte a zilei aveți succes datorită colaborării bune cu un partener de afaceri. S-ar putea să vi se ofere șansa unei investiții avantajoase.

Gemeni: Este momentul să vă puneți în aplicare planurile în legătură cu afirmarea profesională. Aveți mari șanse de reușită pe plan social și financiar. Relațiile cu colaboratorii sunt foarte bune.

Rac: Vă puteți ocupa de probleme delicate din domeniul afacerilor. Reușiți să terminați o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Astăzi, rezolvați mai ușor problemele de natură financiară.

Leu: Aveți ocazia să vă afir-mați în societate și să obțineți câștiguri financiare. La locul de muncă aveți parte de laude din partea șefilor și a colegilor.

Fecioară: În cursul dimineții aflați că veți pleca într-o deplasare în interes de serviciu. Chiar dacă această veste vă dă planurile peste cap, nu este cazul să vă indispuneți. Puteți să vă bazați pe intuiție.

Balanță: Puteți obține venituri suplimentare dintr-o colaborare. Aveți posibilitatea să finalizați o lucrare dificilă, cu un efort minim. Vă recomandăm să evitați speculațiile de orice fel.

Scorpion: Dacă vi se propune un nou loc de muncă, nu vă grăbiți să refuzați! Șansa este unică. Analizând avantajele și dezavantajele, veți descoperi că totul este în favoarea dumneavoastră.

Săgetător: Sunteți plin de energie și aveți idei originale. Puteți avea succes în afaceri și călătorii, în susținerea examenelor sau cultivarea relațiilor sociale. Evitați hotărârile pripite.

Capricorn: Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, aveți toate șansele să îl găsiți astăzi. Farmecul personal vă ajută să rezolvați o situație tensionată pe cale diplomatică.

Vărsător: Puteți obține avan-taje materiale importante, cu condiția să vă temperați spiritul critic. Spre seară, primiți vizita unei rude, care vă dă o veste bună în legătură cu o călătorie.

Pești: Problemele financiare cu care vă confruntați nu reușesc să vă afecteze buna dispoziție și nici voința de a munci. Pe plan profesional aveți parte de succese, urmate de satisfacții materiale. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:10
ieri, ora 16:10
Încă 15 minute!

Ultima oră

Titlurile zilei