HOROSCOP

de Cuget Liber Vineri, 10 Aprilie 2015 269
Berbec: În general, nu vă place să vorbiți despre problemele pe care le aveți, dar astăzi aveți nevoie de o persoană de încredere căreia să îi spuneți ce aveți pe suflet.

Taur: Citiți printre rânduri, intuiți gândurile celorlalți și anticipați reacțiile lor. Din aceste motive, orice negociere, orice discuție, orice tranzacție vă avantajează.

Gemeni: Astrele vă ajută să vă adaptați rapid în orice situație, așa că n-ar trebui să vă faceți griji dacă sunteți anunțat pe nepusă masă că la serviciu se pregătesc schimbări.

Rac: Relațiile solide se construiesc în timp, indiferent dacă e vorba de sentimente sau afaceri. Astăzi puteți face un prim pas către o astfel de relație.

Leu: Nu e cazul să vă asumați responsabilități care, de fapt, revin, altora! N-ați face decât să vă încărcați programul și să intrați în criză de timp. Și nimeni nu se va oferi să vă ajute.

Fecioară: Ziua de astăzi este perfectă pentru carieră. Așterneți pe hârtie proiecte inte-resante, refaceți legătura cu un fost profesor și, mai ales, începeți să vă transformați colegii în prieteni.

Balanță: Și în viața personală și în cea profesională, pentru moment, trebuie să vă mulțumiți cu ceea ce aveți, chiar dacă aveți convingerea că meritați mai mult.

Scorpion: Sunteți deosebit de sensibil și, din acest motiv, multe persoane vor încerca să profite de momentele de slăbiciune. Con-struiți-vă un scut puternic.

Săgetător: Aveți încredere deplină în forțele proprii și începeți săptămâna cu un tonus excelent, dar dacă lucrați în echipă, o să fiți nevoit să vă ajustați obiectivele.

Capricorn: Dacă ați trecut prin momente în care vă îndoiați de sentimentele partenerului, astăzi vă veți convinge că trăiți o iubire adevărată. Iar dacă sunteți singur aveți toate șansele să întâlniți pe cineva special.

Vărsător: S-ar putea să aveți nevoie de o rectificare bugetară. Cheltuieli neprevăzute pentru casă ori pentru copii vă dau planurile peste cap și vă obligă să găsiți soluții.

Pești: Dimineață sunteți în formă și îi mobilizați și pe colegi, dar după prânz, încetiniți ritmul și vă gândiți cum să plecați mai devreme de la serviciu. Doar e și mâine o zi și nu trebuie să le faceți azi pe toate.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:10
ieri, ora 16:10
Încă 15 minute!

Ultima oră

Titlurile zilei