HOROSCOP

de Cuget Liber Joi, 09 Aprilie 2015 179
Berbec: Dimineață apar multe situații neașteptate, care vă dau peste cap toate planurile. Este posibil să aveți niște musafiri din altă localitate. Vă recomandăm să vă păstrați calmul.

Taur: Aveți ocazia să începeți o afacere profitabilă. Ca să nu riscați nimic, trebuie neapărat să acceptați ajutorul unui prieten apropiat. Relațiile cu persoana iubită sunt bune.

Gemeni: Ajutorul de bază este chiar intuiția, mai ales după-amiază, când trebuie să luați o decizie importantă în ceea ce privește relațiile sentimentale. Veți fi încântat de rezultat.

Rac: Reușite remarcabile atât pe plan social cât și material. Vă sfătuim să profitați de șansele care vi se oferă, dar aveți grijă să nu forțați norocul!

Leu: După o perioadă dificilă pe plan sentimental și financiar, aveți un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu încercați să vă impuneți punctul de vedere! Riscați să vă dezamăgiți partenerii.

Fecioară: În prima parte a zilei sunteți cu capul în nori. Până reușiți să reveniți cu picioarele pe pământ, vă sfătuim să fiți prudent și să nu vă implicați în activități importante.

Balanță: Puteți avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să vă controlați tendința de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungeți la certuri, vă sfătuim să fiți mai diplomat.

Scorpion: Apar evenimente neașteptate care vă dau programul peste cap. Se pare că sunteți nevoit să plecați într-o delegație anunțată în ultimul moment.

Săgetător: Din cauza dificultăților financiare, sunteți tentat să renunțați la o călătorie în interesul familiei. Este o decizie delicată, pentru că riscați să vă indispuneți partenerul de viață.

Capricorn: Din cauza nervozității, riscați să îi îndepărtați pe partenerii de afaceri. Dacă nu vă calmați, este posibil să aveți probleme și pe plan sentimental.

Vărsător: Partenerul de viață are nevoie de tine plin de viață pentru a putea da randament maxim ca de fiecare dată. Nu alege să lucrezi la două proiecte în același timp pentru că vei eșua în ambele. Asigură-te că prioritățile tale sunt corecte.

Pești: Dacă vi se propune o colaborare, vă recomandăm să nu refuzați. Sunt șanse să vă îmbunătățiți sensibil situația financiară. Vă puteți ocupa de afaceri. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:10
ieri, ora 16:10
Încă 15 minute!

Ultima oră

Titlurile zilei