HOROSCOP

de Cuget Liber Luni, 23 Martie 2015 193
Berbec: Este o zi favorabilă negocierilor și comunicării. În cursul dimineții sunteți nevoit să plecați într-o călătorie în interesul familiei.

Taur: Aveți ocazia să mergeți într-o excursie cu prietenii. Ar fi bine să nu vă eschivați. Nu vă mai gândiți la cheltuielile pe care le presu-pune excursia!

Gemeni: Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. În partea a doua a zilei, intrați în legătură cu persoane importante.

Rac: Nu vă lăsați afectat de lipsa de corectitudine a cuiva din anturaj! Vă sfătuim să fiți prudent și să nu promiteți nimic dacă nu sunteți sigur că puteți să vă țineți de cuvânt.

Leu: Grație intuiției și sensibilității, puteți avea succes pe plan profesional și social. Profitați de acest moment favorabil! S-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută.

Fecioară: Dimineață este posibil să apară evenimente neașteptate, care vă împiedică să vă respectați programul. S-ar putea să primiți musafiri din altă localitate sau să plecați dumneavoastră în vizită la rude.

Balanță: Aveți o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat la serviciu și acasă. Ambiția și ideile originale vă ajută să duceți totul la bun sfârșit.

Scorpion: Puteți investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeți o perioadă favorabilă, în care faceți alegeri inspirate. În partea a doua a zilei, vă simțiți excelent la o petrecere cu prietenii.

Săgetător: Intuiția vă ajută să rezolvați cu bine problemele de serviciu. Colegii de serviciu și șefii vă susțin. După-amiază, s-ar putea să primiți vizita unor prieteni.

Capricorn: Astăzi pot avea loc schimbări în bine pe plan social și profesional. S-ar putea să fiți nevoit să plecați de urgență într-o delegație, unde veți putea rezolva și câteva probleme legate de casă.

Vărsător: Puteți să vă faceți planuri de viitor și să începeți noi activități. Aveți o sensibilitate mai mare decât de obicei. Vă simțiți foarte bine în compania prietenilor și a persoanei iubite.

Pești: Relațiile cu persoana iubită sunt excelente și aveți mari șanse de reușită în tot ce v-ați propus să faceți împreună. Este o zi prielnică proiectelor de viitor. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

azi, ora 15:03
azi, ora 15:03

Ultima oră

Titlurile zilei