HOROSCOP

de Cuget Liber Vineri, 20 Martie 2015 231
Berbec: Sunteți în formă și binedispus, iar relațiile cu anturajul sunt excelente. Puteți avea succes în tranzacții comerciale și investiții financiare.

Taur: Dimineață este posibil să vă certați cu partenerul de viață, din cauza banilor. Un prieten vă cere să îi înapoiați un împrumut, azi, însă nu aveți cum să faceți acest lucru.

Gemeni: Partenerul de viață ar putea să vă interpreteze greșit dorința de libertate. Vă sfătuim să fiți atent la ce spuneți și să acordați atenția cuvenită relațiilor parteneriale.

Rac: Sunteți cu capul în nori. Chiar dacă nu aveți chef de vorbă, vă sfătuim să nu refuzați comunicarea cu cei din jur. Acordați mai multă atenție persoanei iubite.

Leu: Munca din ultima perioadă își arată rezultatele azi. Totul se datorează ambiției cu care tratați problemele. Acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale!

Fecioară: În prima parte a zilei sunteți puțin aerian și comunicați mai greu. Intuiția nu vă ajută prea mult, așa că vă sfătuim să acceptați ajutorul prietenilor și al familiei. Limitați-vă la activități de rutină!

Balanță: Vă treziți cu moralul la pământ și aveți dificultăți de concentrare. Este recomandabil să nu începeți activități pe care nu sunteți sigur că le puteți finaliza. Seara, primiți oaspeți dragi.

Scorpion: S-ar putea să fiți indispus din cauza unei stări depresive. Relațiile cu partenerii de afaceri pot avea de suferit. După-amiază, este posibil să-i reproșați partenerului de viață că a cheltuit prea mult.

Săgetător: Relațiile cu prietenii nu sunt tocmai bune, pentru că țineți să vă impuneți punctul de vedere. S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord cu felul în care vreți să rezolvați o problemă de familie.

Capricorn: Sunteți irascibil și vă nemulțumește tot ce se petrece în jurul dumneavoastră. N-ar strica să fiți mai conciliant. Membrii familiei vă fac o mare bucurie în cursul după-amiezii.

Vărsător: Insuccesul într-o afacere vă dezamăgește. Nu este cazul să vă pierdeți încrederea. Pur și simplu, ziua de azi nu este favorabilă afacerilor.

Pești: Nervozitatea din cursul dimineții vă poate afecta relațiile cu colegii și cu partenerul de viață. Este posibil să aveți o ieșire nervoasă, din cauza unui eșec în afaceri.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

azi, ora 15:03
azi, ora 15:03

Ultima oră

Titlurile zilei