HOROSCOP

de Cuget Liber Luni, 16 Martie 2015 212
Berbec: Este posibil să aveți o zi tensionată din cauza neînțelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri. Nu prea reușiți să vă concentrați. Ar fi bine să amânați deciziile importante.

Taur: Sunteți destul de stresat de o lucrare pe care trebuie să o terminați urgent. S-ar putea ca relațiile sentimentale să aibă de suferit dacă amânați o călătorie planificată mai demult.

Gemeni: Aveți succes într-o călătorie de afaceri, dar vă sfătuim să nu vă contraziceți cu cei care vă însoțesc. După-amiază reușiți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche.

Rac: Dimineață sunteți ușor irascibil și riscați să îi scăpați partenerului de viața o replică nepotrivită. Cereți-vă scuze imediat și evitați cu orice preț o ceartă!

Leu: Se pare că sunteți indispus din cauza unui eșec în afaceri. S-ar putea să aveți o discuție mai aprinsă cu persoana iubită, dacă vă schimbați planurile în ultima clipă.

Fecioară: Nu sunteți într-o formă fizică prea bună și vă enervați foarte ușor. Nu este o zi favorabilă deciziilor importante sau planurilor de viitor.

Balanță: Nu este exclus să aveți discuții în familie din cauza unor probleme financiare. Puteți evita o situație neplăcută dacă țineți cont și de dorințele celorlalți.

Scorpion: Astăzi nu sunteți prea comunicativ și ar fi bine să amânați toate întâlnirile. Vă sfătuim să nu vă ocupați de probleme importante.

Săgetător: Entuziasmul de care dați dovadă ar putea să vă atragă invidia unor persoane din anturaj. Este posibil să aveți discuții cu persoana iubită, pentru că petreceți prea mult timp cu prietenii.

Capricorn: S-ar putea să întâmpinați dificultăți în relațiile sociale. Vă recomandăm să evitați certurile. Ar fi bine să acceptați ajutorul prietenilor și al familiei.

Vărsător: Dimineață s-ar putea să fiți confuz din cauza unor probleme de natură sentimen-tală și să vă concentrați mai greu. Puteți câștiga sume mici din colabo-rări, dar vă sfătuim să fiți prudent.

Pești: Vă treziți cu o stare de nervozitate nejustificată și este posibil să aveți reacții necontrolate față de cei apropiați. Riscați să jigniți o femeie și să vă pară rău mai târziu.

(sursa: eastrolog.ro)

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:10
ieri, ora 16:10
Încă 15 minute!

Ultima oră

Titlurile zilei