HOROSCOP

de Cuget Liber Miercuri, 04 Martie 2015 239
Berbec: Încearcă pe cât posibil să eviți discuțiile aprinse. În primul rând ai răbdare, și în al doilea rând detașează-te de situațiile care te consumă.

Taur: Șansa de a realiza câteva proiecte ambițioase îți surâde azi, mai ales că din dorința de a fi în centrul atenției ești în stare de multe lucruri mărețe.

Gemeni: Traversezi o perioadă plină de succese și de aceea nu ar trebui să te oprești aici. Munca este cheia reușitelor tale. Este cea mai mare mulțumire pentru tine.

Rac: Faci o promisiune pe care nu reușești să o duci la bun sfârșit. Vei decădea în fața celor din jur. Încearcă să redresezi situația până nu vei etichetat ca neserios.

Leu: O situație nouă îți pune la încercare capacitatea de adaptare. Vei face față cu succes și acest lucru va aduce un plus de încredere în forțele proprii.

Fecioară: Decizii peste decizii. Responsabilitățile cele mai mari sunt puse în grija ta și ai teama de a nu o da în bară. Vei face față, vei vedea că te descurci de minune.

Balanță: Câteva realizări pe plan material te vor scoate din anonimat, dar nu te aștepta ca rezultatele să apară imediat. Ai nevoie de timp și ambiție ca să reușești într-un astfel de domeniu.

Scorpion: Cunoștințele pe care le ai îți vor fi de mare folos, mai ales că vei fi cel care va rezolva, în doi timpi și trei mișcări, toate problemele care apar la locul de muncă.

Săgetător: Școala este pe primul plan, azi. Un examen important este decisiv pentru tine. Concetrează-te și fii prezent, ca să nu ai parte de surprize neplăcute.

Capricorn: Problemele sentimentale ți se par cel mai greu de rezolvat, dar prin comunicare vei reuși să duci totul la bun sfârșit. Un telefon dat la momentul oportun te va ajuta să fii convingător în tot ce spui.

Vărsător: Sfatul cel mai important îl vei primi de la cei din familie. Nu prea ai idee încotro să o iei, dar ai mare încredere în tine și în cei din jur, astfel că vei avea posibilitatea să ieși din peisajul cotidian.

Pești: Prea multe griji pentru nimic real. Ai mare noroc că lângă tine sunt oameni cărora chiar le pasă de soarta ta, astfel că vor face tot ce le stă în putere pentru a te ajuta. Ar trebui să iei exemplu.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

azi, ora 15:03
azi, ora 15:03

Ultima oră

Titlurile zilei