HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 28 Februarie 2015 178
Berbec: Sfârșitul de săptămână vine la pachet cu distracție și întâlniri cu prietenii. Pentru câteva ore vei uita de griji și vei reuși să evadezi din rutină. Vei beneficia de o bună doză de energie.

Taur: Anturajul în care ai intrat nu te reprezintă și, mai mult decât atât, te va face să cam uiți de familie. Indicat ar fi să te gândești ce beneficii ai tu stând pe lângă acei oameni. S-ar putea să nu găsești un răspuns care te va mulțumi.

Gemeni: Din dorința de a fi pe placul partenerului de viață încerci tot mai mult să fii în ton cu intențiile sale. Cu alte cuvinte, te lași condus și nu mai simți nevoia de a ține garda sus.

Rac: O parte din tine spune da, cealaltă nici nu vrea să audă. Dacă tu crezi că a începe acum o afacere nouă te va face să prosperi, atunci nu mai sta pe gânduri. Alegerea este a ta în totalitate.

Leu: Țelul tău nu prea are de a face cu activitățile tale. Ai promis că vei întocmi un plan de activitate pe care îl vei respecta cu sfințenie. Ce ai de gând să faci până la urmă?

Fecioară: Partenerul de viață trece prin momente dificile și tu trebuie să fii acolo să-i arăți sprijin. Dar tu nu faci acest lucru și invoci tot felul de scuze. Cum crezi că se simte în aceste condiții?

Balanță: Dacă toată lumea ar gândi ca tine, lumea ar fi un loc mai bun. Continuă să fii model pentru ceilalți, sunt mulți oameni care s-au schimbat datorită ție.

Scorpion: Norocul te lovește din plin azi pentru că vei câștiga o sumă de bani. Și cum ne-voia de finanțe în plus este acută, ziua ta va fi perfectă.

Săgetător: Ai mult de studiu, dar te gândești că măcar la final de săptămână te poți relaxa și tu un pic, fără ca nimeni să te streseze. În orice caz, odihna este mai mult decât necesară.

Capricorn: Un vecin îți cere ajutorul într-o problemă, dar tu habar nu ai cum l-ai putea ajuta. Apelezi la prieteni, ceri sfaturi familiei și astfel vei crește în ochii lui.

Vărsător: Arăți recunoștință față de un om care te-a ajutat nespus de mult în problemele sentimentale cu care te-ai confruntat în ultimul timp. Fără acel ajutor nu ai fi ajuns aici.

Pești: Plănuiești o escapadă romantică, dar planul tău este dat peste cap de o problemă cu care se confruntă un membru al familiei. Sari imediat să acorzi ajutor, chiar și moral. Este nevoie de tine în aceste momente.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:10
ieri, ora 16:10
Încă 15 minute!

Ultima oră

Titlurile zilei