HOROSCOP

de Cuget Liber Vineri, 27 Februarie 2015 174
Berbec: Pentru a realiza ceea ce v-ați propus, trebuie să depuneți eforturi susținute și să acceptați ajutorul prietenilor. Vă puteți ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei.

Taur: Relațiile cu persoana iubită sunt excelente și aveți mari șanse de reușită în tot ce v-ați propus să faceți împreună. Duceți la bun sfârșit rezolvarea unei probleme mai vechi.

Gemeni: Reușiți uimitor de bine să vă adaptați cu ușurință unor situații noi și să luați rapid decizii inspirate. Important este că dispuneți de idei bune.

Rac: Astăzi aveți ocazia să vă dovediți talentul și creativitatea. Puteți să vă bazați pe intuiție. Petreceți după-amiaza alături de partenerul de viață și de persoanele mai tinere din familie.

Leu: Astăzi veți avea de-a face cu o zi dificilă, cu nume-roase probleme de rezolvat. Aveți idei originale și valoroase, care vă sunt de mare ajutor pe plan profesional.

Fecioară: Astăzi sunt pre-conizate schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate.

Balanță: Ar fi bine să vă aventurați în afaceri, pentru că parcurgeți o perioadă favorabilă, în care faceți alegeri inspirate. Puteți rezolva probleme financiare foarte dificile.

Scorpion: Ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră. Pe plan profesional, acum aveți ocazia să vă afirmați la justa dumneavoastră valoare. Pe toate planurile.

Săgetător: Este o zi favorabilă negocierilor și comunicării. În cursul dimineții sunteți nevoit să plecați într-o călătorie în interesul familiei.

Capricorn: Problemele financiare se fac, în sfârșit, uitate. Este o zi favorabilă afacerilor și aveți ocazia să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă.

Vărsător: În prima parte a zilei, veți cunoaște persoane importante, care contribuie la reușita unei afaceri. Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar.

Pești: Chiar dacă este iarnă și frig, o călătorie alături de prieteni este binevenită. Nu vă mai gândiți la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritați să vă relaxați și aveți nevoie de odihnă.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:10
ieri, ora 16:10
Încă 15 minute!

Ultima oră

Titlurile zilei