HOROSCOP

197
HOROSCOP - horoscope-1424867978.jpg

Articole recomandate

Berbec: Din dorința de a fi cel mai bun din grup te iei la ceartă cu multă lume și acest lucru creează tensiuni la locul de muncă. Ar fi bine să accepți că lucrul în echipă te ajută să te dezvolți.

Taur: Astrele lucrează în favoarea finanțelor tale. O sumă importantă de bani îți intră azi în cont. Vei reuși astfel să scapi de multele datorii care nu te lasă deloc să dormi.

Gemeni: Ai dus o viață absolut normală până să cunoști acea persoană care parcă te-a scos din ritmul tău. Îți place senzația, dar parcă mai multă ordine nu ar strica.

Rac: Nu ai motive să te plângi de nimic, te descurci de minune în tot ce îți propui să faci și nimic din ce te speria odată nu mai are impact asupra ta. Te-ai maturizat, e clar.

Leu: Dacă primul mesaj al zilei vine din partea persoa-nei iubite, atunci totul va merge ca pe roate. Iubirea este peste tot, iar tu pur și simplu radiezi.

Fecioară: Dacă veștile importante nu fac decât să te bucure, un eveniment la fel de important va sparge monotonia serii. O ieșire cu prietenii te va face să fii din nou plin de energie.

Balanță: Este vital să vorbești despre lucrurile care te deranjează, dar eviți acest lucru. Efectul este unul sigur. Vei plăti pentru acest gest mai mult decât te așteptai.

Scorpion: Imaginația îți joacă feste, azi. Ai o pană de idei care nu te lasă sub niciun chip să îți faci planuri pentru mâine. Ceri ajutor, dar singurul care te poate ajuta ești chiar tu.

Săgetător: Visezi cu ochii deschiși la momentul în care te vei reîntâlni cu acel cineva care ți-a pus inima pe jar. Ai mari emoții și îți pui mii de întrebări. Ar trebui să te mai relaxezi.

Capricorn: Dacă vei continua să stai crispat vei transmite ideea că ceva te sperie. Ar putea fi perceput drept marele tău punct slab. Detașează-te, fii relaxat și vei vedea că totul va fi mult mai bine.

Vărsător: Găsește-ți neapărat un hobby pentru că rutina te bagă în boală, încet și sigur. Nu ai planuri de viitor și nici nu știi ce să mai faci ca să nu te plictișești. Ai prea mult timp liber, valorifică-l!

Pești: O rudă îndepărtată vrea să începeți o afacere, dar te temi că nu va merge. Accepți totuși, gândindu-te la banii pe care i-ai putea câștiga mult mai ușor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Februarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 25 Februarie 2015
Stire din Fun : Confesiunile unui preot "muncit"
Miercuri, 25 Februarie 2015
Stire din Fun : La glume cu una dintre vecine
Miercuri, 25 Februarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5867 secunde