HOROSCOP

de Cuget Liber Joi, 05 Februarie 2015 194
Berbec: Astăzi nu sunteți prea comunicativ și ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luați decizii importante în domeniul profesional pentru că o veți da în bară în cel mai urât mod.

Taur: Creativitatea de care dați dovadă atinge o cotă ridicată și ar fi bine să o folosiți pentru rezolvarea problemelor profesionale și de afaceri.

Gemeni: Întâmpinați dificultăți pe plan sentimental și financiar. Păstrați-vă calmul! Ar fi bine să țineți cont de sfaturile prietenilor apropiați și ale rudelor.

Rac: Sunteți foarte preocupat de problemele financiare și aveți tendința să neglijați relațiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viață să vă reproșeze acest lucru.

Leu: Se pare că aveți probleme pe plan sentimental și deveniți irascibil. Nu vă grăbiți să replicați! Sfaturile prietenilor vă pot fi foarte utile, dacă vă temperați orgoliul și încăpățânarea.

Fecioară: În prima parte a zilei sunteți cam visător și aveți tendința să neglijați problemele importante pe care le aveți de rezolvat. Nu este momentul să începeți noi activități. Riscați să luați decizii greșite.

Balanță: Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să nu hotărâți nimic fără să vă consultați cu partenerul de viață.

Scorpion: Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă fizică și intelectuală. Sunteți indispus și confuz. Vă recomandăm să evitați întâlnirile de afaceri și cu prietenii

Săgetător: Sunteți cu capul în nori. Chiar dacă nu aveți chef de vorbă, vă sfătuim să nu refuzați comunicarea cu cei din jur. Amânați întâlnirile de afaceri.

Capricorn: Vă treziți cu moralul la pământ și aveți dificul-tăți de concentrare. Este recomandabil să nu începeți activități pe care nu sunteți sigur că le puteți finaliza.

Vărsător: În prima parte a zilei sunteți puțin aerian și comunicați mai greu. Intuiția nu vă ajută prea mult, așa că vă sfătuim să acceptați ajutorul prietenilor și al familiei.

Pești: Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceți o declarație de dragoste. Nu vă implicați în afaceri! Șansele de reușită sunt reduse.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:10
ieri, ora 16:10
Încă 15 minute!

Ultima oră

Titlurile zilei