HOROSCOP

226
HOROSCOP - horoscope-1423053612.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi nu sunteți prea comunicativ și ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luați decizii importante în domeniul profesional pentru că o veți da în bară în cel mai urât mod.

Taur: Creativitatea de care dați dovadă atinge o cotă ridicată și ar fi bine să o folosiți pentru rezolvarea problemelor profesionale și de afaceri.

Gemeni: Întâmpinați dificultăți pe plan sentimental și financiar. Păstrați-vă calmul! Ar fi bine să țineți cont de sfaturile prietenilor apropiați și ale rudelor.

Rac: Sunteți foarte preocupat de problemele financiare și aveți tendința să neglijați relațiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viață să vă reproșeze acest lucru.

Leu: Se pare că aveți probleme pe plan sentimental și deveniți irascibil. Nu vă grăbiți să replicați! Sfaturile prietenilor vă pot fi foarte utile, dacă vă temperați orgoliul și încăpățânarea.

Fecioară: În prima parte a zilei sunteți cam visător și aveți tendința să neglijați problemele importante pe care le aveți de rezolvat. Nu este momentul să începeți noi activități. Riscați să luați decizii greșite.

Balanță: Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să nu hotărâți nimic fără să vă consultați cu partenerul de viață.

Scorpion: Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă fizică și intelectuală. Sunteți indispus și confuz. Vă recomandăm să evitați întâlnirile de afaceri și cu prietenii

Săgetător: Sunteți cu capul în nori. Chiar dacă nu aveți chef de vorbă, vă sfătuim să nu refuzați comunicarea cu cei din jur. Amânați întâlnirile de afaceri.

Capricorn: Vă treziți cu moralul la pământ și aveți dificul-tăți de concentrare. Este recomandabil să nu începeți activități pe care nu sunteți sigur că le puteți finaliza.

Vărsător: În prima parte a zilei sunteți puțin aerian și comunicați mai greu. Intuiția nu vă ajută prea mult, așa că vă sfătuim să acceptați ajutorul prietenilor și al familiei.

Pești: Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceți o declarație de dragoste. Nu vă implicați în afaceri! Șansele de reușită sunt reduse.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Februarie 2015
Stire din Fun : După căsătorie, cu susul în jos
Joi, 05 Februarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Fun : Sexul, în viziunea oamenilor importanți
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Fun : Atenție, rochia la control!
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Fun : De ce se spune  că femeile-s fițoase
Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Fun : Limba germană-i ca la noi
Pagina a fost generata in 0.4491 secunde