HOROSCOP

457
HOROSCOP - horoscope-1422967144.jpg

Articole recomandate

Berbec: Tensiunile care apar în prima parte a zilei nu fac decât să creeze mult haos și o totală lipsă de încredere în planurile de viitor. Mai multă organizare ar fi perfectă.

Taur: Dacă banii sunt cei care creează cele mai multe probleme, atunci răul trebuie tăiat de la rădăcină. O afacere nouă, un job în plus sau de ce nu o activitate care să vă mărească bugetul, sunt soluțiile optime.

Gemeni: Bunul simț este cartea de vizită pe care o prezentați tuturor. Politețea răspândită în toate părțile vă califică drept un model pentru colegi. Este o situație care vă ajută pe toate planurile.

Rac: Stresul este de domeniul trecutului de când ați reușit să treceți cu brio peste problemele cu cei din familie. Ați înțeles că greșeala recunoscută este pe jumătate iertată. V-ați liniștit și acum vă simțiți, în sfârșit, bine.

Leu: Nu aveți idee cu ce să începeți noul proiect, dar mizați foarte mult pe finanțele generoase de care dispuneți. Se anunță un început bun, de care trebuie să profitați la maxim.

Fecioară: Un sfat primit de la cei din jur este cheia spre un nou început. Rudele apropiate vă pregătesc o surpriză de zile mari, iar momentul este foarte aproape.

Balanță: Dacă nu înțelegeți cum stau lucrurile în relația cu partenerul de viață, întrebați-l clar și răspicat. Comunicarea este cea mai buna terapie.

Scorpion: O investiție pe care o faceți azi este poate cea mai proastă alegere din ultimul timp. Cu toate acestea, nu trebuie să vă pierdeți speranța, din eșecuri se nasc lecțiile de viață.

Săgetător: Ziua începe cum nu se putea mai bine. Primiți o sumă de bani, astfel că vă puteți achita toate datoriile care v-au făcut nopțile albe în ultimul timp.

Capricorn: Primiți vizita unui vechi prieten, ceea ce vă face să vă gândiți că cele mai frumoase relații de amiciție nu se vor stinge niciodată. Este un moment care vă creează instabilitate emoțională.

Vărsător: În ultima perioadă aveți tot soiul de idei care mai de care mai ieșite din comun. De aceea, ați decis să nu acționați compulsiv, ci mai bine ar fi să vă vedeți de drum.

Pești: În mod intenționat luați decizia de a pune punct relației cu partenerul de viață. Cei din jur ar spune că este cea mai bună alegere pe care ați făcut-o, dar nu ar fi de mirare ca chiar ei să se înșele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Fun : Sexul, în viziunea oamenilor importanți
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Fun : Atenție, rochia la control!
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Fun : De ce se spune  că femeile-s fițoase
Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Fun : Limba germană-i ca la noi
Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Fun : Câine inteligent, afacere prosperă
Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Fun : Să nu zici că nu te-am întrebat…
Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4873 secunde