HOROSCOP

247
HOROSCOP - horoscope-1421844314.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți tentat să amânați o vizită programată pentru azi, cu riscul să tensionați relațiile cu partenerul de viață. Se pare că sunteți indispus din cauza unui eșec în afaceri.

Taur: Deveniți irascibil din cauza problemelor financiare. Dacă nu vă temperați nervozitatea, riscați să jigniți un prieten. Nu este o zi bună pentru a susține examene sau proiecte și nici pentru călătorii.

Gemeni: Întâmpinați mai multe obstacole și aveți impresia că vă irosiți energia, ceea ce vă creează o stare de nervozitate. Cei din jur vă înțeleg și încearcă să vă ajute.

Rac: Aveți tendința de a reacționa impulsiv și riscați să vă îndepărtați partenerii de afaceri și prietenii. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă diplomație.

Leu: Un prieten nu își respectă promisiunea făcută cu puțin timp în urmă, ceea ce vă irită peste măsură. Nu are rost să vă enervați, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective.

Fecioară: Astăzi nu este in-dicat să vă ocupați de proble-me care necesită mult tact. Sunteți irascibil și nu reușiți să fiți convingător.

Balanță: Aveți de gând să vă asumați prea multe res-ponsabilități și s-ar putea să nu le faceți față singur. Nu este o zi bună pentru afaceri.

Scorpion: În prima parte a zilei este posibil să aveți dificultăți de comunicare, ce vă pot afec-ta relațiile sociale și sentimentale. Nu este momentul să începeți noi activități sau afaceri, oricât ar fi de tentante.

Săgetător: Vă dedicați unor activități intelectuale, cu riscul de a vă îndepărta de prieteni, dar satisfacția morală este deosebită. Reușiți să rezolvați toate problemele familiei.

Capricorn: Resimțiți o stare de inhibiție care vă împiedică să vă exprimați clar. Din cauza dificultăților de comunicare, este indicat să amânați întâlnirile programate pentru azi.

Vărsător: Dimineață s-ar putea să fiți indispus din cauza unor mici probleme de sănătate și să deveniți mai puțin sociabil. Vă sfătuim să nu refuzați comunicarea cu prietenii și cu partenerul de viață.

Pești: Nu este o zi favorabilă călătoriilor în interes de afaceri. Șansele de a obține câștiguri financiare sunt mici.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Care sunt drepturile blondelor
Joi, 22 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Cu soția la vânătoare
Joi, 22 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Polițiștii  sunt politicoși
Joi, 22 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 21 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Când se simte femeia în al nouălea cer
Miercuri, 21 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Soția e mai pragmatică…
Miercuri, 21 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Discuții  în contradictoriu
Miercuri, 21 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5482 secunde