HOROSCOP

204
HOROSCOP - horoscope-1421412765.jpg

Articole recomandate

Berbec: Extenuarea își spune cuvântul. Nu reușiți să vă mobilizați să duceți la bun sfârșit planurile de la începutul săptămânii, astfel că, în week-end, veți fi foarte stresat din această cauză.

Taur: Veștile pe care le veți primi azi vă vor bulversa, dar nu trebuie să vă faceți prea mari probleme, pentru că totul va trece ca prin minune. Speranța este cheia spre mai bine.

Gemeni: Nu contează că te-ai contrazis foarte mult pe marginea unui subiect, tu ai fi în stare de orice când știi că ai dreptate. Este o trăsătură de comportament care te ajută să fii tare în orice situație.

Rac: Nu dai înapoi atunci când vine vorba despre distrac-ție. Ai mare încredere în cei de lângă tine, mai ales că prietenii s-au dovedit a fi foarte sinceri cu tine în orice situație.

Leu: Dezamăgirile pe care le-ai trăit în ultimul timp te-au întărit și te-au ajutat să te dezvolți foarte frumos. Ești de apreciat. Cei din jur vor avea de învățat de la tine.

Fecioară: Rudele îți vor face multe vizite în acest sfârșit de săptămână. Tu te bucuri, mai ales că alte planuri nu aveai. Te vei bucura de tot ce înseamnă timp liber în week-end.

Balanță: Prea multă bătaie de cap pentru niște probleme care nu au legătură cu tine. Încercă să te descurci cum poți tu mai bine și chiar vei reuși. Este un moment bun pentru investiții.

Scorpion: Ai o stare de neliniște, dar nu înțelegi care ar putea fi motivul. Tu știi că lucrurile bune care ți se întâmplă sunt rezultatul propriilor acțiuni.

Săgetător: O ceartă cu partenerul de viață te va face să te gândești de două ori dacă pasul cel mare este o decizie înțeleaptă. Analizează situația bine!

Capricorn: Tensiuni pe bandă rulantă în ultimul timp, ai mult de lucru, deci adio timp liber. Nu merită să faci eforturi su-praomenești pentru un plan care oricum nu va fi eficient.

Vărsător: Primești o sumă de bani și acest lucru te bucură nespus de tare. Datoriile pe care le ai vor deveni o amintire și acest lucru te convinge că viața nu este chiar atât de urâtă.

Pești: Deciziile pe care le iei azi sunt cam pripite. Ar fi bine să te gândești de două ori înainte să semnezi acele acte. Precauția este cheia succesului în cazul tău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Nevasta de polițist, atracția zilei
Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Fișa postului pentru asistent ginecolog
Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 16 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Sex și pasiune, chiar și cu soția
Vineri, 16 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Cu secretara  în delegație
Joi, 15 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Cine se teme cu adevărat de DNA
Joi, 15 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.4152 secunde