HOROSCOP

260
HOROSCOP - horoscope-1420978641.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunt șanse să începeți o activitate comercială din care veți câștiga bine. Sunteți apreciat de șefi, ceea ce stârnește invidia colegilor. Vă recomandăm să acceptați munca în echipă.

Taur: Aveți multe de făcut, atât acasă, cât și la serviciu, dar se pare că nu sunteți în formă. Sunteți irascibil și riscați să vă luați la ceartă cu cei din jur.

Gemeni: Sunteți plin de energie și reușiți să duceți la bun sfârșit o lucrare mai veche. Nu vă grăbiți să refuzați o propunere de colaborare! 

Rac: La serviciu reușiți să vă afirmați aproape fără niciun efort. Sunteți plin de energie și merită să valorificați momentul ca să terminați tot ce v-ați propus.

Leu: Sunteți nemulțumit de atitudinea celor din jur și riscați să deveniți impulsiv. După-amiază, primiți o sumă importantă de la o rudă apropiată. S-ar putea, însă, ca partenerul de viață să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare.

Fecioară: Dimineață nu prea reușiți să faceți ce v-ați propus, pentru că intervin o mulțime de evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervați și să fiți perseverent.

Balanță: Ar fi bine să vă rezolvați dimineață problemele importante, când aveți mai multă energie. În a doua parte a zilei, dorința dumneavoastră de libertate poate să ducă la o deteriorare a relațiilor cu persoana iubită și chiar la o despărțire.

Scorpion: Aveți ocazia să faceți schimbări importante pe plan sentimental. Dimineață, faceți cunoștință cu o persoană care vă atrage atenția din prima clipă. Vă recomandăm să nu vă pripiți.

Săgetător: S-ar putea să fiți nemulțumit de atmosfera creată la locul de muncă de un coleg. Vă sfătuim să evitați speculațiile și să nu vă angajați în discuții aprinse.

Capricorn: S-ar putea să vă certați cu persoana iubită, pentru că vă înțelege greșit. Încercați să lămuriți lucrurile cu calm! După-amiază aveți de făcut mai multe drumuri scurte pentru a rezolva probleme de afaceri.

Vărsător: Dacă plecați într-o călătorie, puteți să fiți optimist: totul se va derula conform planurilor. Relațiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil să aveți discuții cu partenerul de viață, dacă refuzați ajutorul unei rude.

Pești: Este posibil să aveți probleme la serviciu, dacă nu respectați indicațiile șefilor. Amânați tranzacțiile financiare și deciziile importante în afaceri!

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 09 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 08 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 07 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 06 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 05 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.2474 secunde