HOROSCOP 2020. Vezi ce îți rezervă noul an!

1440
HOROSCOP 2020. Vezi ce îți rezervă noul an! - 2-1577697800.jpg

Articole recomandate

BERBEC

DRAGOSTE: Începi anul cu anumite intenții și vei ajunge în cu totul alt loc, prin forța evenimentelor. Principalul pericol pentru relațiile stabile vine de la tine, de la viteza cu care vrei să le vezi pe toate împlinite, începând cu luna februarie, timp de nouă luni, cel puțin. Luna ianuarie te va îndemna să îți lărgești orizonturile, ceea ce poate însemna inclusiv faptul că vei alege să călătorești, ca să îți găsești jumătatea.

CARIERĂ: Este un an de extindere a intereselor profesionale, dar în condiții grele, după trecerea unor teste dificile sau după o lungă așteptare care te poate descuraja. Este posibil ca vara să îți aducă ocazia de a reveni la o formă de școlarizare, ca să îți schimbi ocupația sau să te specializezi pe ceva anume.

SĂNĂTATE: Poate fi un an epuizant pe mai multe planuri, în special cel psihologic, așa că ar fi bine să te pregătești, chiar din ianuarie, cu un arsenal de metode de relaxare și revigorare sau cu ședințe de consiliere la un psihoterapeut. Există riscul să te epuizezi nervos, singur, din cauza slăbiciunilor care ies la lumină acum și pe care le vei controla foarte greu sau deloc.

BANI: E agitație mare în sectorul financiar și așa va fi timp de câțiva ani. Ca să ai venituri mai mari, este necesar să accepți o adevărată revoluție personală, să faci pași reali în direcția competenței la locul de muncă. Degeaba îți stabilești obiective financiare în noul an, progresul vine doar după ce ai acumulat un capital de încredere din partea superiorilor, care sunt cu ochii pe tine și așa vor rămâne tot anul.

TAUR

DRAGOSTE: De-a lungul acestui an ți se pot schimba planurile și chiar și preferințele, ceea ce poate conduce la alegeri diferite și în relațiile de lungă durată. Vei avea de ales între a te adapta la aceste schimbări sau a schimba decorul, fără să ai garanția că asta va duce și la o schimbare reală în calitatea relației.

CARIERĂ: Anul acesta debutează o etapă foarte importantă din evoluția ta profesională, care va dura mai mult și va fi deosebit de dificilă, dar îți va aduce locul binemeritat și beneficiile asociate. Începând cu luna martie, sarcinile de serviciu pot deveni mai complexe și mai numeroase, semn că a venit momentul să te mobilizezi cum nu ai mai făcut-o de mult.

SĂNĂTATE: Pericolele la adresa sănătății sunt aceleași cu cele care îți amenință echilibrul. Ai nevoie de măsură în toate, de la alimentație, la sursele de stres și la felul în care alegi să reacționezi față de ceea ce nu îți convine. Ești într-o perioadă în care instabilitatea interioară te îndemnă la schimbare pe toate planurile, ca să ajungi la un echilibru reînnoit și stabil în câțiva ani.

BANI: Prima jumătate a anului poate trece fără evenimente majore pe plan financiar, dar în a doua jumătate vor crește nevoile și odată cu ele și ambiția ta de a obține mai mult pentru ceea ce faci. Dacă nu ceri fără să ți se cuvină, ai șanse mari să ți se aprobe, mai ales că volumul de muncă va crește, fără să ai un cuvânt de spus în această privință.

GEMENI

DRAGOSTE: După ce va trece focul lunii ianuarie, vei reveni cu picioarele pe pământ și vei înțelege că relațiile se construiesc etapă cu etapă, nu se primesc de-a gata. Partea a doua a anului va fi deosebit de solicitantă la acest capitol, în special din cauză că vei avea ocazia să te descoperi, să înțelegi mai bine cine ești și cine ți se potrivește, de fapt.

CARIERĂ: Începând cu luna februarie, planul profesional se va degaja, rămânând doar tendința de a-ți exagera calitățile sau de a vinde pielea ursului din pădure, în speranța că nu vei fi nevoit să scoți și ursul din pălărie, la un moment dat. Este un moment bun să începi un curs, o nouă facultate sau o altă specializare, care va fi baza unui viitor mai bun.

SĂNĂTATE: Este un an în care toate afecțiunile cronice se pot agrava, pe fondul unei lipse de măsură pe care nici tu nu o înțelegi prea bine. Capcana cea mai mare este să te refugiezi în mâncare din cauza nemulțumirilor din alte domenii ale vieții. Ai nevoie de o dezvoltare personală sănătoasă, ca să nu mai fie nevoie să îți găsești refugii. Somnul poate fi serios afectat, dacă nu vei găsi o cale să te împaci cu tine însuți și cu viața ta.

BANI: Prima jumătate a anului poate trece fără evenimente majore pe plan financiar, dar în a doua jumătate vor crește nevoile și odată cu ele și ambiția ta de a obține mai mult pentru ceea ce faci. Dacă nu ceri fără să ți se cuvină, ai șanse mari să ți se aprobe, mai ales că volumul de muncă va crește, fără să ai un cuvânt de spus în această privință.

RAC

DRAGOSTE: Relația de cuplu este în continuare în teste de rezistență, ce e drept vor fi mai puține în noul an și poate nu la fel de dificile precum cele de până acum. Este ultima etapă de armonizare a intereselor și preferințelor comune, care va fi urmată de stabilitate sau de o separare matură. Este necesar să privești cu prudență și propriile impulsuri care te îndeamnă să fugi de greutăți.

CARIERĂ: După o lună ianuarie ceva mai aprinsă, urmează câteva luni mai dificile, în care va trebui să faci față nu doar problemelor de la serviciu ci și unui pericol permanent de defăimare, de pierdere a imaginii. Acest pericol nu este atât de mare, dacă îți cunoști locul și îți respecți limitele reale. Orice gest ieșit din comun, izvorât din orgoliu va atrage consecințe neplăcute, de care vei scăpa foarte greu sau deloc.

SĂNĂTATE: Consumul nervos permanent prin atenția exagerată pe care o acorzi emoțiilor de orice fel poate duce la epuizare nervoasă, urmată de o uzură organică greu de recuperat. Ar fi de dorit să păstrezi măsura în toate, în special atunci când îți faci planuri de evoluție profesională, să nu te trezești că renunți la ceva, pentru altceva, care nu e real.

BANI: Acesta este primul an, dintr-o serie mai lungă, în care va trebui să accepți anumite restricții financiare, să îți faci un plan serios de economisire sau să îți revizuiești stilul de a cheltui. Cauzele pot fi numeroase, dar cele mai importante au legătură cu o schimbare în veniturile partenerului de cuplu sau ale familiei.

LEU

DRAGOSTE: Veștile nu sunt dintre cele mai bune, dar rezultatele pe termen lung vor fi. Este primul an în care relația actuală de cuplu va trece printr-o serie de teste, diverse situații de viață, care îi vor pune la încercare baza. Dacă este reală și solidă, lucrurile vor evolua frumos, dacă nu, va trebuie să luați decizii serioase.

CARIERĂ: Volumul de muncă și complexitatea sarcinilor pe care le primești vor rămâne cam la fel, cel puțin jumătate din noul an. Vei avea parte și de un sprijin real, dar care nu te va degreva de prea multe responsabilități, ci doar de unele dintre ele. Noul an te va provoca, în continuare, să cauți un alt drum, poate unul care te atrage deja de anul trecut. Schimbările profesionale radicale sunt posibile în orice moment.

SĂNĂTATE: În ecuația cu multe necunoscute care este starea ta de sănătate intervine un factor de echilibru, nu foarte puternic, dar suficient cât să se restabilească o anumită ordine pe care o vei resimți ca pe o relaxare. Poate și pe fondul degrevării de unele sarcini profesionale, pe care oricum nu le mai făceai cu plăcere, să apară și această senzație de eliberare de poveri.

BANI: Începând cu luna februarie dispare un element de stres puternic legat de datorii, împrumuturi, economii sau de administrarea unor bani și bunuri care nu îți aparțin în totalitate. Veniturile nu vor înregistra cine știe ce creșteri, iar surplusul se va duce repede pe obiecte de lux, care te vor atrage irezistibil începând cu a doua jumătate a anului.

FECIOARĂ

DRAGOSTE: Noul an începe cu o simplificare a vieții de cuplu, fără să faci ceva special pentru asta. Rămâne însă pericolul de a evalua greșit pretențiile pe care le poți avea de la partener, de a aștepta prea mult, mult mai mult decât ar putea oferi orice om. Ți-ar prinde bine să te ferești de aceste iluzii, fără să faci din asta o dramă care să îți afecteze relația.

CARIERĂ: Planul profesional este cel care îți va ocupa cel mai mult timp și atenție și nou an este doar debutul unei perioade ceva mai dificile. Sarcinile de serviciu se vor diversifica și pot deveni mai complexe decât până acum. Va fi nevoie de implicare reală și de o dublare a atenției, ca să nu faci greșeli mari.

SĂNĂTATE: Se anunță noutăți, dar nu din categoria celor care te încântă. Începe o perioadă în care sănătatea ta se poate șubrezi, slăbiciunile deja existente se pot accentua și se pot transforma în probleme reale. Va fi nevoie de o regândire totală a stilului de muncă și a neglijențelor cu care te-ai obișnuit deja, pentru că problemele care apar sunt asociate cu munca.

BANI: Numeroase vor fi pericolele care îți vor ieși în cale timp de câteva luni bune, începând din februarie. Cel mai mare se asociază cu un curaj nepotrivit cu situația reală, care te poate împinge la decizii neinspirate, izvorâte doar din orgoliu. Riscul este să devii imprudent, deși nu îți stă deloc în fire.

BALANȚĂ

DRAGOSTE: Poate ai sperat ca măcar noul an să îți aducă liniște și armonie în relația de cuplu, dar, din păcate, nu va fi așa. Începând cu luna februarie ai putea chiar fi surprins de tot felul de neplăceri despre care credeai că au dispărut de tot din viața ta. Ar fi bine să fii pregătit și dispus să îți protejezi dragostea față de orice fel de agresiune, din exterior sau din interiorul tău.

CARIERĂ: Noul an îți aduce în dar o eliberare, începând cu luna februarie, de griji inutile, de poveri despre care nici nu știai că le duci pe umeri. Vei munci cu mai mult drag, cu rezultate mai bune, dar și cu mai puțin stres. Progresul pe plan profesional este lent, dar sigur, dacă ești convins că mergi în direcția cea bună.

SĂNĂTATE: După finalul lunii ianuarie, vei avea ocazia să observi că unele dintre problemele de sănătate nu sunt chiar atât de greu de rezolvat sau că, în orice caz, au soluții pe care le poți pune și tu în aplicare. Este un an care poate aduce acele schimbări pe care le dorești de mult, dar nu ai avut voința necesară să le realizezi.

BANI: Domeniul financiar este în plină reconstrucție, cauți investiții inteligente, împrumuturi nerambursabile, faci economii pe termen scurt. Așa va fi și în noul an, așa că sunt șanse să faci pași importanți înainte, pe drumul dobândirii unei siguranțe financiare care ți-a lipsit și te-a afectat mult prin lipsa ei.

SCORPION

DRAGOSTE: Poate fi anul unor evenimente importante, care să revoluționeze relația de cuplu, fie printr-o despărțire zgomotoasă, fie prin sudarea relației, care va deveni o piatră de hotar în existența ta. Din februarie vei vedea mai clar cu cine ți-e bine, cine are o influență bună asupra ta și cine nu. Iluziile dispar ca prin farmec, la fel și relațiile imaginare sau mincinoase.

CARIERĂ: Ar fi bine să îți pregătești o atitudine solidă, permanentă, de adevărat profesionist, ca să faci față neplăcerilor asociate cu munca și care vor apărea din februarie încolo. Orice pas înainte îl vei face, poate, mai greu decât alții, dar va fi binemeritat. Atenție la orice fel de ilegalitate sau inițiativă la limita firescului; curajul nebun nu e un sfetnic bun pentru progresul tău profesional.

SĂNĂTATE: Tot din februarie vor începe să apară semnale că e ceva în neregulă cu anumite părți ale corpului, mai ales în zona capului, cu tot ce cuprinde acesta. Ar fi bine să le investighezi, pe fiecare în parte și să îți menții echilibrul interior cât mai intact, ca să eviți surmenarea nervoasă. Totul se asociază cu stresul venit din zona profesională, așa că știi ce ai de făcut.

BANI: Vin vremuri mai cuminți pe plan financiar, mai ales că va trebui să plătești și oalele sparte din februarie încolo, dacă nu vei fi suficient de atent și de implicat în muncă. După ce va trece și ianuarie, vei înțelege că situația nu mai e deloc așa cum era și că a venit vremea să cobori cu picioarele pe pământ, să corelezi veniturile cu cheltuielile.

SĂGETĂTOR

DRAGOSTE: Mare parte din noul an îți vor da de furcă ispitele, care sunt menite să te ajute să îți recunoști și să îți onorezi sentimentele. Poți fi atras în povești false, bazate pe minciuni sau pe iluzii greu de pătruns. Este suficient să fii sincer cu tine și să stai departe de cei care mint, mai ales în a doua jumătate a anului, când relația de cuplu îți va solicita mai multă atenție și implicare reală.

CARIERĂ: Ai în față încă un an în care vei continua revoluția profesională, de voie, de nevoie. Este posibil să revii la o formă de școlarizare, să îți pui la punct anumite cunoștințe sau abia acum să le folosești pe unele acumulate cu mult timp în urmă. Ceea ce începi să construiești acum va deveni baza solidă pe care te vei sprijini mult timp de acum încolo.

SĂNĂTATE: Starea ta de sănătate depinde, și în noul an, de cât de dinamic ești, nu neapărat cât de mult te miști, ci cât de mult te implici în ce faci, dacă ceea ce faci te pasionează sau nu. A venit momentul să dai dovadă de mai mult respect față de tine, de preferințele tale reale, să îți asculți vocea sufletului. Altfel, toate acestea se pot transforma, în timp, în surse de stres greu de înțeles.

BANI: Acesta este, de departe, cel mai dinamic domeniu din existența ta, deși acest dinamism diferă, în funcție de ce preocupări ai. Noul an vine cu șansa de a avea venituri mai mari de pe urma muncii proprii. Deși nu se anunță o creștere spectaculoasă, vei simți că ți se face dreptate, în felul acesta.

CAPRICORN

DRAGOSTE: Mai ai doar vreo câteva luni de temeri, îndoieli și griji, mare parte dintre ele nejustificate, legate de viitorul relației de cuplu. Asta înseamnă și că te vei ocupa mai mult de această relație, iar acesta poate fi un lucru bun, pe termen lung. Vei căpăta mai multă încredere în tine și în partenerul de cuplu, după ce vei lămuri problemele importante, apărute în viața voastră.

CARIERĂ: Chiar dacă, deocamdată, e liniște pe plan profesional, ar fi bine să te pregătești pentru a doua parte a anului când această liniște va fi doar o amintire frumoasă. Va trebui să acorzi mai multă atenție pregătirii tale profesionale, să muncești de-adevăratelea și să îți faci un plan, ca să poți progresa.

SĂNĂTATE: Luna ianuarie poate aduce la lumină unele dezechilibre, dacă vei fi nesăbuit și vei exagera cu plăcerile vieții, de orice fel. Probleme reale, mai greu de rezolvat, ar putea însă să apară în a doua jumătate a anului, odată cu creșterea volumului de muncă și a stresului asociat cu serviciul. Încă nu ești în formă și mai durează până vei ajunge la vitalitatea de altădată.

BANI: Începe o perioadă, de câțiva ani, de restricții financiare impuse sau autoimpuse, din motive serioase, inclusiv pentru viitoare investiții, ca să te poți dezvolta. Vei învăța foarte multe lucruri despre bani, valori, valoarea personală și cum se poate exprima aceasta în tot ce faci.

VĂRSĂTOR

DRAGOSTE: De la tine vor veni cele mai multe dintre încercările prin care va trece relația de cuplu în anii următori, începând cu acesta, dar vor fi sub forma unor clarificări necesare, de care ai mare nevoie ca să mai poți crede în acea relație. Sinceritatea este condiția esențială ca să poți selecta ce e adevărat și ce e fals în legătură cu relația în care ești implicat.

CARIERĂ: Planul profesional îți va mai da bătăi de cap, cel puțin câteva luni de acum încolo, după care, dacă ți-ai găsit drumul, singura problemă va fi să decizi dacă te pasionează sau nu ce faci. Dacă nu te atrage deloc, vei avea o problemă, cel puțin, și instabilitatea va continua. Poate să apară și un protector discret, care te va ajuta puțin, dar în momentele esențiale.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate depinde de cât de senin ți-e gândul și cu atâtea probleme asociate cu munca, este ușor să îți dai seama că nu va fi ușor să menții un echilibru. În noul an, această situație va continua, cel puțin până pe la jumătatea lui. Apoi te vei confrunta cu o nouă problemă, pe care o poți evita, dacă faci alegeri inspirate și nu după criterii eronate.

BANI: Continuă să fie haos în situația ta financiară, în special din cauza tendinței de a-ți face iluzii despre cât de mulți bani ai putea face pe diverse căi, care nu te reprezintă însă. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să dai dovadă de respect față de propria persoană și față de ceilalți, când iei decizii care au legătură cu problemele financiare.

PEȘTI

DRAGOSTE: Dacă ai reușit să ieși victorios din războiul cu propriile umbre, sunt șanse să te bucuri de o viață de cuplu frumoasă și armonioasă în noul an. Dacă nu, va trebui să aduni cioburile și să vezi ce iese, după ce încerci să le reasamblezi. Va fi nevoie de un efort real, pe care doar o iubire reală te-ar putea determina să îl faci.

CARIERĂ: Anul acesta încep să se vadă rezultatele muncii tale din ultimii ani, mai ales partea de profesionalizare, de stabilizare a unei metode de lucru care să ducă la rezultate impecabile. Dacă ai avut grjiă de acest aspect, în ultimii ani, nici volumul de muncă, posibil mai mare, nici dificultatea mai puțin obișnuită a unor sarcini profesionale nu te vor descuraja.

SĂNĂTATE: Nici nu îți revii bine la vechea vitalitate sau poate tocmai din acest motiv, că încep tentațiile către care te vei îndrepta în mare viteză și cu un curaj demn de o cauză mai bună. Cele mai multe tentații vizează alimentația, deși poate fi un an bun pentru dietă, dacă ai luat deja această decizie. Afecțiunile cronice pot avea o evoluție supărătoare întregul an, mai ales dacă ai le-ai ignorat cauzele.

BANI: Noul an poate fi momentul unei mari eliberări de probleme financiare, pe cele mai ciudate și neobișnuite căi. Este posibil orice, de la pierderi la decizii curajoase sau schimbarea felului în care vezi banii, dar nu va fi liniște în acest domeniu. Este bine să fii atent unde îți pui banii, cine îi administrează și cum.

Sursa: www.libertatea.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5902 secunde