CU CE SE MAI IUBESC TINERII DE AZI… Are o "relație" cu el de peste 6 ani!

195
CU CE SE MAI IUBESC TINERII DE AZI… Are o

Articole recomandate

O tânără în vârstă de 30 de ani vrea să se mărite cu un avion Boeing cu care ar avea o 'relație' de mai bine de șase ani, transmite Observator.

Tânăra, care locuiește în Berlin (Germania), a declarat că povestea sa de dragoste a început în luna martie 2014, atunci când a ajuns pe aeroportul Berling Tegel. Michele Köbke a povestit că s-a îndrăgostit pe loc de avionul Boeing 737-800, căruia îi spune "schatz" ('dragul meu'). Timp de șase ani, ea s-a întâlnit cu avionul în aeroport, însă l-a putut vedea doar prin geamurile de securitate până în septembrie 2019, atunci când a primit permisiunea să urce la bord.

Michele a sărutat avionul, aripile și motoarele, după ce i-a fost permis să stea în hangarul în care se afla avionul Boeing. 'Timpul petrecut în hangar a fost cel mai frumos din viața mea. Am fost împreună cu el (n.r. cu avionul), ne-am sărutăat și am avut grijă de el. Plănuiesc să mă mut în hangar într-o bună zi, iar cel mai mare vis al meu este să trăiesc și să locuiesc cu el', a declarat Michele, potrivit The Sun.

Tânăra a precizat că plănuiește să se mărite cu avionul Boeing pe 18 martie 2020, la Amsterdam.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3899 secunde