BANCURI

de Cuget Liber Joi, 23 Mai 2019 363
Examen la fizică, subiectul: fenomenul ionizării. La sfârșitul examenului, o blondă o întreabă pe colega ei de bancă din timpul examenului: 
- Tu ai știut? 
- Perfect! răspunde aceasta. 
- Să-ți dea Dumnezeu sănătate, zice blonda, înseamnă că am știut și eu, pentru că am copiat cuvânt cu cuvânt de la tine. 
Enervată și îngrijorată, bruneta care știuse îi spune blondei: 
- Cum ai putut face una ca asta, acum o să ne prindă și o să ne pice pe amândouă! 
- Fii serioasă, îi răspunde blonda care copiase, n-o să se prindă nimeni, pentru că am mai schimbat și eu pe ici, pe colo. De exemplu, unde tu ai pus Ion, eu am pus Gheorghe!
Într-o zi soacra se hotărăște să testeze încrederea celor trei gineri, așa că, se aruncă într-o fântână. Primul ginere o vede și se duce repede și o salvează. A doua zi, acesta găsește în fața casei o mașină cu un bilețel pe care scria: „cu drag, de la mama soacră”. 
A doua zi, se aruncă iar soacra în fântână și cel de-al doilea ginere o vede și o salvează. Ca drept răsplată găsește o mașină mai ieftină în fața casei cu același bilețel. 
A treia zi, îl încearcă și pe al treilea ginere și se aruncă în fântână. El stă, se gâdește: dacă primul a primit o mașină bună, al doilea una mai ieftină, mie ce-o să-i ma dea? O bicicletă probabil. Așa că o lasă să moară. 
A doua zi de dimineață se trezeste cel de-al treilea ginere cu un Ferrari ultimul model la poarta, pe care era un bilețel: „Cu drag, de la tata socru”.
– Ce-ai pățit, Bulă, de mergi în cârje? 
– Am avut un accident de automobil. 
– Și nu poți să mergi fără cârje? 
– Ba da. Doctorul zice că pot să merg, dar avocatul meu nu.
– Curtea școlii are lungimea de 52 de metri și lățimea de 38 de metri. 
Ce vârstă am eu? 
– 44, domnule profesor, răspunde Bulă. 
– Perfect, Bulă. Explică-le și colegilor tăi cum ai apreciat așa de exact! 
– Păi, am un vecin pe jumătate nebun ca dumneavoastră și are doar 22 de ani!
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

Vineri, 3 iulie
Analiza chimică a femeii

Ultima oră

Titlurile zilei