Adolescenta cu cel mai lung păr din lume și-a depășit propriul record

276
Adolescenta cu cel mai lung păr din lume și-a depășit propriul record - ddd-1579522532.jpg

Articole recomandate

Indianca Nilanshi Patel, în vârstă de 17 ani, și-a păstrat în 2019 titlul de "adolescenta cu cel mai lung păr din lume", podoaba sa capilară măsurând nu mai puțin de 190 de centimetri lungime, relatează AFP, conform Agerpres. Fata, care locuiește în micul orășel Modasa, în statul Gujarat (vestul Indiei), a obținut din nou în 2019 certificatul din partea Guinness Book of Records, îmbunătățindu-și recordul anterior de 170,5 centimetri stabilit în decembrie 2018.

Poreclită "Rapunzel" de prietenii și colegii de școală, Nilanshi Patel nu a mai trecut pragul unui salon de coafură de 11 ani. "La șase ani, am avut o experiență foarte neplăcută la un salon local de coafură", a declarat ea pentru AFP. "De atunci, am foarte reținută când a fost vorba să-mi tund părul. Părinții mei mi-au acceptat alegerea, iar acum părul meu a devenit talismanul meu norocos'', a adăugat ea.

Tânăra indiancă trebuie să poarte tocuri înalte pentru ca părul să nu-i atârne pe jos. În rest, își îngrijește părul la fel ca oricare altă fată de vârsta sa, însă are nevoie de ajutor din partea mamei ei. "Fac ceea ce face orice adolescentă. Îmi spăl părul o dată pe săptămână și îl dau cu ulei de păr o dată sau de două ori pe săptămână", a declarat fata care vrea să devină inginer. Ea își usucă părul stând la soare sau cu un feon. "În general, îl prind în coadă, dar pentru a face sport sau pentru anumite ocazii, îl prind într-un coc. Singurul moment în care am probleme este atunci când înot", a mai spus ea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
Stire din Actual : A murit cel mai scund om din lume
Pagina a fost generata in 0.4054 secunde