A primit răspuns la o scrisoare dintr-o STICLĂ PLUTITOARE după 23 de ani!

206
1
A primit răspuns la o scrisoare dintr-o STICLĂ PLUTITOARE după 23 de ani! - 7-1388743947.jpg

Articole recomandate

O femeie din Marea Britanie a avut surpriza să primească răspuns la o scrisoare pe care o pusese într-o sticlă ce a plutit pe ape timp de 23 de ani, scrie Daily Mail. Zoe Lemon avea zece ani când, aflată în vacanță pe un feribot ce călătorea spre Germania, a decis să scrie biletul în care povestea că este pasionată de balet și că îi place să cânte la flaut și la pian.

De asemenea, fetița spune că are un pește și un hamster care au același nume - Sparkle -, iar că părinții ei sunt profesori. După această "destăinuire", Zoe îl ruga pe cel care va găsi scrisoarea să-i răspundă în câteva rânduri. Sticla a fost descoperită însă abia de curând, de un bărbat din Olanda, care ieșise la plimbare cu câinele său. Uimit de întâmplare, Piet Lateur nu a stat pe gânduri și a decis imediat să-i scrie lui Zoe.

"Păstrez micuța ta scrisoare pe pian. Știu că nu mai ești o fetiță, dar mă rugai să îți scriu, așa că am făcut-o", a explicat Piet. Zoe, acum căsătorită și mamă a unui băiețel, a fost extrem de surprinsă când a aflat că pe adresa părinților ei a sosit răspunsul la scrisoarea sa. "A fost o nebunie. Părinții mei au venit în vizită de Crăciun și mi-au adus scrisoarea aceasta, pe care era trecut numele meu de domnișoară", a povestit ea. "Am fost foarte emoționată", a adăugat aceasta, mărturisind că de atunci păstrează legătura prin email cu Piet.

În plus, femeia a spus că îl va încuraja pe fiul ei, Maksim, în vârstă de cinci ani, să facă același gest pe care ea l-a făcut în copilărie. "Probabil că voi aștepta până când va mai crește puțin pentru a putea înțelege despre ce este vorba și a ști să scrie, dar poate că vom pune scrisoarea într-un balon", a explicat Zoe.


Comentează știrea

Moncler Sale
15 martie 2014
Moncler Sale

Lululemon Outlet For each what Moncler Outlet people does he mean moncler on sale foreigners mafterwards following him into virginia but li. Moncler Sale http://www.mullion-pfd.com/sites/pages/moncler-sale/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Fun : Scrisoare  de la un tată disperat
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Social : Unde ajung scrisorile pentru Moș Crăciun
Pagina a fost generata in 1.988 secunde