A împlinit 117 ani! O femeie japoneză, cea mai vârstnică persoană din lume

277
A împlinit 117 ani! O femeie japoneză, cea mai vârstnică persoană din lume - ddd-1578315494.jpg

Articole recomandate

O femeie care tocmai a împlinit 117 ani este mândra deținătoare a recordului mondial de cea mai în vârstă persoană. Este vorba despre o femeie din Japonia, care și-a sărbătorit ziua de naștere înconjurată de numeroasa familie și prietenii săi, pe data de 2 ianuarie. Ea a avut bineînțeles tort, din care a mâncat cu poftă și a cerut o porție suplimentară, potrivit Digi 24.

Kane Tanaka s-a născut prematur în 1903 și s-a căsătorit cu Hideo Tanaka în 1922, potrivit Guiness World Records. În anul în care s-a născut femeia, frații Wright au efectuat primul zbor, s-a născut scriitorul britanic George Orvell, magicianul Harry Houdini impresionează cu trucurile lui, se formează compania Pepsi Cola, Marie Curie câștigă premiul Nobel pentru Fizică, după numeroase studii despre fenomenul radiației.

Kane Tanaka a adus pe lume patru copii și a înfiat unul. Ea spune că doarme puțin, se trezește la șase dimineața și își ține mintea vie cu probleme de matematică.

Femeia a intrat în cartea recordurilor ca fiind cea mai în vârstă persoană la momentul actual în lume. Deținătoarea precedentului record era tot o japoneză, care a murit la 117 ani. Cel mai longeviv om din lume din toate timpurile a fost însă o franțuzoaică. S-a stins în 1997, la vârsta de 122 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2488 secunde