ZONELE AGLOMERATE din Constanța, "vizitate" de Poliție!

251
ZONELE AGLOMERATE din Constanța,

Articole de la același autor

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului au continuat activitățile de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate, precum piețe, terase sau cluburi în aer liber, dar și în mijloacele de transport în comun. 


Aproximativ 150 de polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai organelor abilitate de control din județul Constanța au acționat, noaptea trecută, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din județul Constanța. 


Cu ocazia controalelor au fost verificate 90 de societăți comerciale și au fost aplicate 124 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 124.350 de lei, dintre care 32 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 3 la O.G. 21/1992 privind protecția consumatorilor, 10 pentru activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și 8 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. 


În același timp, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța au efectuat controale la 9 obiective (unități de turism, cluburi si discoteci).


În aceste locații, pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, dar mai ales pentru preîntâmpinarea apariției acestora, au fost desfășurate activități preventive pe timpul cărora au fost depistate 40 de deficiențe, fiind aplicate 40 de sancțiuni (28 de avertismente și 12 amenzi), în valoare totală de 6.500 de lei. De asemenea, au fost aplicate 2 avertismente pentru nepurtarea măștii de protecție. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3327 secunde