Ziua Poliției Române, sărbătorită prin muncă

257
Ziua Poliției Române, sărbătorită prin muncă - ziuapolitieidancu-1585069813.jpg

Articole de la același autor

Ziua de 25 martie este celebrată, de aproape două decenii, drept Ziua Poliției Române. Data a fost aleasă în 2002, în legătură cu simbolul creștin al Bunei Vestiri, aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol care a fost preluat și pe actualul drapel al Poliției Române.

An de an, polițiștii constănțeni au celebrat această zi, asemenea colegilor din țară, prin evenimente la care îi invitau pe constănțeni și mai ales pe copii: expoziții cu armament și cu dotările criminaliștilor și mascaților, zile ale porților deschise în instituțiile de poliție de la malul mării, exerciții demonstrative etc.

Anul acesta, în contextul pandemiei de coronavirus și a măsurilor de restricții, polițiștii constănțeni vor sărbători prin muncă.

"Toate activitățile sunt suspendate. Este Ziua Poliției Române, dar o vom sărbători prin muncă. Profit de ocazie pentru a le ura polițiștilor sănătate multă și să trecem cu bine peste acest moment greu", a transmis comisarul șef Constantin Dancu, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1502 secunde