Zidarul acuzat că practică meseria de dentist a fost eliberat. Nu s-au depus plângeri pe numele lui

142
Zidarul acuzat că practică meseria de dentist a fost eliberat. Nu s-au depus plângeri pe numele lui - stomatolog1-1549871109.jpg

Articole recomandate

Bărbatul din Gruiu, județul Ilfov, acuzat că a practicat stomatologia fără a avea dreptul să facă acest lucru, a fost pus în libertate de procurori, deoarece nu au fost depuse plângeri pe numele său.


De meserie zidar, bărbatul le-a spus polițiștilor că nu profesa și că face niște cursuri medicale, precizând că soția sa este medic stomatolog, însă nici ea nu practica în ultima perioadă această meserie. După perchezițiile de sâmbătă, bărbatul a fost audiat mai multe ore la Poliția Snagov, iar anchetatorii nu au luat nicio măsură preventivă împotriva bărbatului, având în vedere că pe numele acestuia nu au fost depuse, până acum, plângeri. 


Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care este zidar de meserie și nu a absolvit decât opt clase, este bănuit ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept, însă el a negat acuzațiile. În comuna Gruiu, bărbatul e cunoscut drept "Costel zidarul" sau Dentistul. Localnicii spun că, de fapt, soția lui a fost stomatolog, dar nu a mai profesat din cauze medicale. În cauză a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7884 secunde