Zi decisivă pentru mama acuzată că și-a răpit propriul copil

146
Zi decisivă pentru mama acuzată că și-a răpit propriul copil - anamarianedelcu0027760600-1463640144.jpg
Anamaria Nedelcul, mama acuzată de răpire internațională, află astăzi dacă va fi extrădată. 


Autoritățile din Canada au cerut extrădarea ei, mama fiind acuzată de răpire internațională de minori și încălcare a ordinului de custodie pentru că în anul 2014 a decis să plece din Canada alături de unul dintre copii săi minori, deși pentru acesta avea ordin comun de custodie alături de tatăl lui.

"Nu am nicio emoție că totul va fi decis în interesul copilului", a spus femeia, adăugând că astăzi se judecă cauza penală de extrădare. "Sper ca judecătorul să privească acest caz cu umanitate", a mai spus Anamaria Nedelcul.

Mama va apărea în fața aceluiași judecător care a decis arestarea ei, pe data de 13 aprilie. 


Anamaria Nedelcu a locuit în Canada până în 2014 când a decis să plece alături de unul dintre copii săi minori, deși pentru acesta avea ordin comun de custodie alături de tatăl lui. După plecare, tatăl copilului a făcut plângere penală iar acum femeia este urmărită penal pentru răpire și încălcarea unui ordin comun de custodie, fapte pentru care, în Canada, riscă până la 10 ani de închisoare.

Femeia spune că a fugit de frica bărbatului pe care îl acuză că a bătut-o și pe ea, dar și pe băiatul de doar 6 ani și jumătate, pe care îl au împreună. Abuzurile tatălui asupra copilului au făcut-o pe femeie să fugă în 2014 de lângă Maximo Sierra Munoz, iubitul de origine dominicană pe care l-a cunoscut în 2007. Deși la început părea că trăiește o iubire de poveste, românca mărturisește că după câteva luni viața ei s-a transformat într-un coșmar.

În Canada, femeia riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare. În legea românească, însă acuzația este cea de nerespectare a măsurilor privind încredințarea minorului, pedepsită cu până la trei luni de detenție.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 13 Martie 2016
Stire din Actual : NAVIGATORI RĂPIȚI DE PIRAȚI
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Actual : Cuplu răpit de indivizi necunoscuți!
Pagina a fost generata in 0.3861 secunde