Zeci de români, blocați pe aeroportul Luton din Londra

149
Zeci de români, blocați pe aeroportul Luton din Londra - lut-1512913696.jpg

Articole recomandate

Mai mulți români care trebuiau să zboare din Londra la Cluj-Napoca au rămas blocați, duminică dimineața, pe aeroportul Luton, deoarece avionul care trebuia să-i aducă în țară nu a putut decola din cauza vremii nefavorabile.


Aeroportul Luton din Londra a fost închis duminică dimineață din cauza vremii nefavorabile. Nicio aeronavă nu a putut decola timp de câteva ore. Unele curse au fost redirecționate către aeroportul Heathrow.

"Zborul Wizz Air W6 3302 de la Londra Luton la Cluj-Napoca (10 Decembrie), planificat să decoleze la 7:40 (ora Mării Britanii), este momentan întârziat din cauza închiderii aeroportului că urmare a ninsorii abundente din Luton. Pasagerii sunt tratați conform regulamentelor UE și politicii companiei. Imediat ce aeroportul se va redeschide, aeronavă va decola spre Cluj-Napoca. Deși condițiile meteo nu sunt în controlul companiei, Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați pentru orice inconveniente cauzate și face tot ce este posibil pentru a reduce efectele asupra pasagerilor săi", au anunțat reprezentanți ai companiei de transport aerian, potrivit realitatea.net.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.647 secunde