Zeci de percheziții pentru prinderea unei bande de infractori

238
Zeci de percheziții pentru prinderea unei bande de infractori - perchezitiifurturisursapolitiaro-1583962395.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au descins în 20 de percheziții, în județele Constanța și Tulcea, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în furturi calificate. Indivizii sunt suspectați, în prezent, de șase furturi, comise în Năvodari, Corbu și Constanța, dar anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili dacă au mai comis și alte spargeri. Indivizii s-au "specializat" în sustragerea de unelte electronice și transformatoare - valoarea unui bun depășind, în unele cazuri, 20.000 de lei! 


Oamenii legii au fost sesizați, în lunile decembrie 2019 și ianuarie 2020, de producerea mai multor furturi (două în Năvodari, două în Corbu, unul în Constanța, iar unul în zona Ovidiu), cu același mod de operare. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii i-au bănuit de comiterea fărădelegilor pe trei indivizi cu vârste între 30 și 36 de ani. Drept pentru care, pentru documentarea activității infracționale, marți, polițiștii de la Năvodari, împreună cu cei de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, dar și cu cei de la Secția 5 Rurală Cogealac și de la Poliția municipiului Constanța au descins la 20 de adrese: 13 în localitatea Ovidiu, una în Mihail Kogălniceanu, trei în Lumina, una în Năvodari, una în Ostrov și una în localitatea Sarighioi, județul Tulcea. 


În urma perchezițiilor, mai multe bunuri au fost ridicate, prejudiciul cauzat în urma furturilor fiind recuperat în proporție de 30%. De asemenea, șase persoane au fost aduse la Poliție pentru audieri, iar trei dintre aceștia au fost reținuți. Este vorba despre Sorin Gabriel T., Iulian Iliuță G. și Iordan A., care urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. "Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activități infracționale", au arătat reprezentanții IPJ Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2953 secunde