ZECI DE PERCHEZIȚII în Constanța și Tulcea, la o GRUPARE DE HOȚI!

210

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul mai multor structuri au descins, ieri, în 20 de percheziții în județul Constanța, în cadrul cercetărilor în mai multe dosare penale privind furturi calificate. Astfel, polițiștii de la Năvodari, împreună cu cei de la Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Secția 5 Rurală Cogealac și Poliția municipiului Constanța, sprijiniți de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au descins la mai multe adrese din localitățile Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Lumina, Năvodari, Ostrov și Sarighioi, în județul Tulcea.

În urma acțiunilor, polițiștii au ridicat bunuri și obiecte cu valoare probatorie, 6 persoane fiind aduse la sediul poliției pentru audieri.

Cu ocazia activităților, polițiștii au probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 36 de ani, în sarcina cărora au fost reținute șase infracțiuni de furt calificat, comise în perioada 4.12.2019-20.01.2020. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30% și urmează a fi predat părților vătămate.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activități infracționale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.594 secunde