Zeci de mii de semnături pentru demisia Avocatului Poporului

1069
14
Zeci de mii de semnături pentru demisia Avocatului Poporului - zecidemii-1483719957.jpg

Articole de la același autor

În aproximativ 24 de ore, peste 79.000 de oameni au semnat petiția online prin care se cere Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, să-și prezinte demisia. Demersul civic a apărut după ce Avocatul Poporului a depus la Curtea Constituțională sesizare privind articolul din Legea nr. 90/2001 care l-a împiedicat pe Liviu Dragnea să pretindă funcția de prim-ministru.

"Domnule Ciorbea, suntem nemulțumiți de felul în care vă derulați activitatea, acordând foarte puțină atenție cetățenilor și deosebit de multă grijă politicienilor acuzați sau condamnați pentru diferite ilegalități. Vă cerem să eliberați postul pentru cineva care pune interesul cetățeanului pe primul loc. Domnule avocat, sunteți concediat!", se arată în petiția lansată joi și care, până la această oră, a strâns peste 79.000 de semnături.

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Mos Ion
7 ianuarie 2017
O scursura bolsevica !

N-am crezut vreo data ca taratura asta va ajunge pana aici....In 96' l-am votat indirect !

nelu
7 ianuarie 2017
la subiect

Foarte bine. Sunt reguli de bun simt. Reprezinti romania, se pune intrebarea cum ? In apararea penalilor antena 3, a spus ca oamenii nu sunt penali, fapta este penala ca si cand fapta poate fi savarsita fara om. Ce stima mai poate avea un guvern incarcat panan-n buza de fapte penale ? Cum sa lupti impotriva coruptiei cand esti unul de-al ei ?ciorbea este penibil si o hoarda de spalati pe creier il sustin.

sever
7 ianuarie 2017
avocatul p......

nici de ciorba nu esti bun ciorbitule. comunist nenorocit. cum poate un "om" sa ocupe o astfel de functie când este adeptul penalilor si care de când ocupa aceasta functie nu a luat niciodata atitudine impotriva deraparilor flagrante ? in plus ai o mutra care nici nu poate fii caricaturizata, caricatura fiind originalul.

Vasile
7 ianuarie 2017
Ma-ta

Decat sa te fii cacat ma-ta,mai bine te facea un cacat la gard si iti manca picioarele sa nu te iei dupa ea.Cu muia asta a ta reprezinti avocatul poporului?Extraterestrule!

Sf.Ion
7 ianuarie 2017
Ciorbălău

Cu un ochi la făină și cu unul la slănină Ciorbălău s-a autosesizat. Sluga țărănoiului cu hamsterul sub nas intră cu bocancii peste CCR, face tărăboi ca să-l scoată basma curată pe țărănoi.

rex
7 ianuarie 2017
Lichelele!

Numai atati descreierati sunt in Romania?Daca sasul a turbat numai si numai ptr ca romanii i-au tras o smetie si nu au votat cu turma infecta din jurul lui, cativa idioti din corul lui de bocitoare, latra ca boii la stele aiurea in tramvai! Stati dracului in mocirla voastra si nu mai poluati atmosfera cu hoiturile voastre imputite!

PT. REX
7 ianuarie 2017
HAM-HAM-HAM

Rex, Grivei, Azorica, LA PICIOR!!! Tu ori ai o problema penala grava, ori te-au dresat stapanii mai ceva ca la circ. fiecare are dreptul sa gandeasca asa cum crede de cuvinta. Dictatura comunista, poate nu sti, a apus de ceva timp.regleaza-ti ceasul.Daca nu esti de acord cu cineva nu ai dreptul sa fii porcos si jignitor. Este mai corect sa-ti exprimi punctul de vedere si sa-l argumentezi ,daca ai argumente si sti ce inseamna. In alta ordine de idei,noi dobrogenii traim in buna intelegere cu ;lipovenii,armenii, grecii,evreii, ungurii,bulgarii, turcii si tatarii.machedonii.iar matele il apelezi pe presedinte SAS. Da este de etnie germana. Unde este problema? Ai uitat ca Dragnea dorea un premier turc-musulman? Scurta memorie Grivei. Regii nostri au fost de origine germana si au fost singurii care au facut o Romanie moderna din una medievala. Presedintele Frantei, Sarkozi este ungur-evreu, Obama, negru, un presedinte columbian japonez etc. etc.Insa matale esti prost,incult si sluga, drept pt. care nu poti admite alte pareri.Sper ca esti impotent sexual ca sa nu cumva sa procreezi catei ca matale. O zi buna si un ciolan cu maduva!

a mirabilis
7 ianuarie 2017
sine ira et studio

Iata-te la cate controverse a dat nastere un reprezentant al unei structuri democratice, numita si ,,Avocatul poporului''.Domnu Ciorbea ,care pana acum nu a facut valuri,s-a trezit din hibernare tocmai acum de Boboteaza cu gandul de a rezolva probleme ; a nasterii,a mortii,a fericirii,a rostului intregii noastre existente si a cea ce este mai important a adevarului.Dar nu orice adevar ci ala absolut.Ignorand realitatea momentului si cumplitele ei contradictii,don Ciorbea nu realizeaza ca nu va gasi adevarul absolut spus in politica ,ci va intra in categoria oamenilor dublicitari;sublimi si meschini.Drept exemplu ;parerile pro si contra ale postacilor de pe aici.Totusi ,don Ciorbea este precaut,nu vrea sa se cocoate el in adevar.El nu a facut altceva decat sa caute adevarul in interiorul legislatiei noastre si s-a adresat unui for cu putere decizionala.Daca are dreptate sau nu,o hotareste Curtea Constitutionala nu Curtea Internautilor sau in Curtea scolii.Nu credeti ca a procedat normal?.Pe cine a deranjat?Pe don Presedinte?Hai sa incercam a cauta adevarul in loc sa ni-l arate altcineva cu degetul.Dupa cate observam in Ro.au proliferat ,,instrumentele'' unei democratii dictatoriale sub forma asa numitor ,,forte'' pe care nu le-a ales nimeni;forta massmedia,forta strazii,forta postacilor,forta civica,forta internautilor, forte sorosiste,forte putiniste,trumpiste,toate la un loc dau impresia existentei celei de a cincea coloane.In acest timp , adevaratele forte democratice, pentru care mergem la vot si le dam sarcini,legislative,executive si judecatoresti,in loc sa zica ceva si chiar sa ia masuri stau ascunse ,intimidate ,infricosate si se uita ca brasca pe bordura la haosul din strada si de pe trotoar.

Murphy
7 ianuarie 2017
In God !

In God we trust ! In Ciorbea noi credem ! Nihil sine Deo ! Nimic fara Ciorbea ! Sit tibi terra levis ! Sa-i fie tarana usoara ! Daca traducerea este gresita, Gagăl a tradus gresit !

TARANISTUL
8 ianuarie 2017
o scursura

Sluga lui Ilici o lichea retardata care doarme pe el se mai trezeste din cand in cand si raspunde la comenzile PSD-iste Lucul lui este la ospiciu

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2947 secunde