Zeci de mii de euro au dispărut din conturile unor clienți

438
Zeci de mii de euro au dispărut din conturile unor clienți - euro-1472227438.jpg

Articole recomandate

Cel puțin câteva zeci de mii de euro ar fi dispărut din conturile mai multor persoane din Zlatna și împrejurimi deschise la o unitate bancară din oraș, în cauză fiind depuse vineri la Poliție aproximativ 20 de plângeri, scrie Agerpres.



"Au fost depuse până în prezent 19 plângeri. Acestea vor fi preluate pentru cercetare de către Serviciul de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, subcomisar Luminița Prodan.

Potrivit păgubiților, din conturi le-ar fi fost sustrase sume importante de bani, de ordinul a cel puțin zeci de mii de euro. Unii au descoperit că mai au în cont doar câțiva euro din cele câteva zeci de mii, bani pe care i-au strâns muncind în străinătate. De altfel, zeci de persoane s-au prezentat joi și vineri la filiala în cauză să-și verifice conturile, unele dintre acestea optând pentru transferul banilor la alte unități bancare.

Poliția din Zlatna s-a sesizat joi din oficiu și a demarat o investigație cu privire la posibile fapte de delapidare comise de angajate de la o unitate bancară din orașul Zlatna.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8025 secunde