Zeci de kilograme de pește, confiscate de polițiștii de frontieră

131
Zeci de kilograme de pește, confiscate de polițiștii de frontieră - 1909-1568883611.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au depistat, în zona de competență, doi cetățeni români care transportau, într-un autoturism, aproximativ 70 kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 18.09.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe raza localității Nufăru, județul Tulcea, un autoturism înmatriculat în România în care se aflau două persoane.


Astfel, în cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetățeni români, în vârstă de 38, respectiv 31 de ani, ambii cu domiciliul pe raza județului Argeș.


În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în habitaclul autovehiculului, cantitatea de 69 kilograme de pește, diferite specii, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documente de transport.


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9969 secunde