Zeci de jandarmi pe străzile din Constanța, în această seară

367
Zeci de jandarmi pe străzile din Constanța, în această seară - jandarmimeciviitorul-1476980648.jpg

Articole de la același autor

Meci mare meci în această seară. Și pentru ca spiritele să nu se încingă mai mult decât trebuie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți, la datorie, pentru a-i ține în frâu pe suporteri, fie ei de la FC Viitorul sau de la CFR Cluj. 


Concret, aproximativ 80 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal din cadrul Ligii I, dintre echipele FC Viitorul Constanța și CFR Cluj. Partida se dispută, în această seară, de la ora 20.30, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu. 


Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare pe stadion, Jandarmeria Constanța recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces, respectiv ora 19,00.


De asemenea, oamenii legii le recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să evite orice gesturi violente, fizice sau verbale. 


Spectatorii nu au voie să introducă pe stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice sau obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. Nu în ultimul rând, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă, la discriminări de orice fel sau la violență.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3993 secunde