Zeci de infracțiuni economice descoperite de anchetatori

183
1
Zeci de infracțiuni economice descoperite de anchetatori - economice-1444570008.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice din întreaga țară au acționat, în ultima săptămână, pentru protejarea mediului de afaceri împotriva ilegalităților economice. Pe parcursul acțiunilor, oamenii legii au depistat 68 de infracțiuni economice. Conform anchetatorilor, pentru aceste fapte, 71 de persoane s-au ales cu dosare penale. Mai exact, ofițerii au descoperit 12 infracțiuni de evaziune fiscală, 12 înșelăciuni, opt fapte prevăzute de Codul Vamal și câte trei infracțiuni de uz de fals, abuzuri în serviciu și contrabandă. 


"De asemenea, polițiștii au constatat câte două fapte de luare de mită, instigare la înșelăciune complicitate la înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, falsuri materiale în înscrisuri oficiale, delapidare, infracțiuni de neglijență în serviciu, privind dreptul de autor și drepturile conexe, privind prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție și nu în ultimul rând privind Codul Fiscal", se arată într-un comunicat remis de Poliția Română. 


Totodată, verificările au scos la iveală și câte o faptă de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, fals în declarații, privind societățile comerciale, privind mărcile și indicațiile geografice și punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse. 


Comentează știrea

assnumeoocj4
24 iunie 2016
92i49kgc

http://buyclomid.eu/ - order clomid online cheap http://hydrochlorothiazideonline.eu/ - hydrochlorothiazide 25 mg price http://trazodone.pro/ - trazodone

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5002 secunde