Zborurile elicopterelor SMURD au fost reluate / Prima misiune de salvare are loc la CONSTANȚA

112
Zborurile elicopterelor SMURD au fost reluate / Prima misiune de salvare are loc la CONSTANȚA - elicoptersmurd-1419502417.jpg

Articole recomandate

Activitatea de salvare aeriană cu elicopterele SMURD a fost reluată, de azi, pe șase puncte de operare aeromedicală din București, Târgu-Mureș, Iași, Galați, Craiova și Arad, excepție făcând punctul din Constanța. Astfel, medicii din Unitatea de Primire a Urgențelor vor avea parte de ajutor medical de urgență în cazul unei astfel de necesități.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, după finalizarea procedurilor de verificare tehnică la sol și în zbor a celor 9 aeronave EC 135, de tipul celui implicat în accidentul aviatic din data de 15 decembrie, conducerea Departamentului pentru Situații de Urgență și a Inspectoratului General de Aviație al MAI l-au informat pe ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, care a aprobat această decizie de reluare a zborurilor. 


Prima misiune, la Constanța


Astăzi, o primă misiune a unui elicopter SMURD București are loc în județul Constanța pentru a aduce la spitalul Marie Curie din București o fetiță de 1 an și 3 luni cu insuficiență renală cronică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1414 secunde