Weekend plin de evenimente, la Constanța. Jandarmii, la datorie

de Cuget Liber Vineri, 08 Noiembrie 2019 119
În perioada următoare, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia evenimentelor sportive organizate în județul Constanța.


Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravențională și penală, jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura meciurile programate pentru acest sfârșit de săptămână.

Pe timpul misiunilor jandarmii vor purta discuții cu cetățenii, le vor prezenta atribuțiile Jandarmeriei și îi vor informa cu privire la necesitatea respectării normelor legale.


Suporterii echipelor, precum și ceilalți spectatori au obligația legală de a respecta regulile de conviețuire socială și măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea și în interiorul arenelor sportive.

Recomandăm participanților să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență ce ar conduce la tulburarea ordinii publice, atât pe durata meciurilor cât și după terminarea acestora, mulțumind totodată pentru modul civilizat în care și-au încurajat echipele favorite până în prezent. 


În aceste misiuni jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și din cadrul Poliției Locale. Evenimentele sportive anunțate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenți sunt următoarele: partida de baschet masculin B.C. Athletic Constanța – C.S.M. Galați, meciul de fotbal C.S. Poseidon Limanu 2 Mai – A.C.S. Înainte Modelu, vineri 08 noiembrie; partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanța – S.C.M. Politehnica Timișoara, meciul de handbal feminin C.S.U.Neptun Constanța – Dinamo București, partida de fotbal F.C. Farul Constanța – C.S. Pandurii Târgu Jiu, sâmbătă 09 noiembrie.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei