Weekend plin de evenimente, la Constanța! Ce trebuie să știți

de Cuget Liber Joi, 14 Noiembrie 2019 189
În acest sfârșit de săptămână, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia manifestărilor publice organizate în județul Constanța.


Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravențională și penală, jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura evenimentele programate în perioada următoare. 


Pe timpul misiunilor oamenii legii vor purta discuții cu cetățenii, le vor prezenta atribuțiile Jandarmeriei și îi vor informa cu privire la respectarea normelor legale.


Având în vedere faptul că organizatorii estimează prezența unui număr mare de persoane la aceste evenimente, jandarmii constănțeni recomandă participanților:


 să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine;
 să nu se implice în conflicte ce ar putea conduce la tulburarea ordinii și liniștii publice;
 să fie atenți la bunurile și obiectele personale;
 să supravegheze minorii pentru a nu îi pierde în mulțime;
 să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgență. 
În aceste misiuni jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și din cadrul Poliției Locale. 


***
Informații suplimentare:


Evenimentele anunțate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenți sunt următoarele: manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi ,,Zilei Dobrogei” în perioada 14-17 noiembrie; meciurile de fotbal C.S. Medgidia - Dacia Unirea Brăila și Axiopolis Cernavodă - F.C.S.B. 2, partida de volei feminin C.S.Medgidia - C.S.U. NTT Data Cluj, meciul de rugby A.C.S. Tomitanii Constanța - Timișoara Saracens și ultramaratonul ,,Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră”, sâmbătă 16 noiembrie; meciul de rugby C.S. Năvodari – C.S.M. Bucovina Suceava, duminică 17 noiembrie.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei