Week-end plin de misiuni pentru jandarmi, polițiști și pompieri

346
Week-end plin de misiuni pentru jandarmi, polițiști și pompieri - weekend-1525451386.jpg
În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța, ISU Constanța și Poliția Locală vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.


În perioada 3-6 mai, jandarmii constănțeni sunt prezenți în Piața Ovidiu, pentru a veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului culinar " Constanța Street Food Festival". 


Sâmbătă, 5 mai, între orele 7.30-22.00, jandarmii vor fi prezenți în comuna Horia, unde va avea loc sfințirea bisericii din localitate, precum și o manifestare cultural-artistică organizată cu ocazia sărbătoririi Zilei Comunei.


Duminică, 6 mai, în intervalul orar 9.00-16.00, jandarmii vor avea în atenție siguranța participanților la activitățile organizate la Cimitirul Central Musulman Constanța, cu ocazia sărbătorii tradiționale "Hâdârlez".


"Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului", vă sfătuiesc jandarmii constănțeni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5262 secunde