Week-end plin de misiuni pentru jandarmi, polițiști și pompieri

166
Week-end plin de misiuni pentru jandarmi, polițiști și pompieri - weekend-1507907188.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni vor fi prezenți în mijlocul comunității pentru asigurarea ordinii publice la manifestări cultural-artistice și sportive. În acest sfârșit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadru, polițiști și pompieri, vor acționa în tot județul.

În week-end, 14 și 15 octombrie, oamenii legii vor asigura măsurile la două meciuri de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța și BSK Handball Elite din Norvegia, evenimente sportive ce se vor disputa la Sala Sporturilor din municipiul Constanța, cu începere de la ora 18.00.

Sâmbătă, începând cu ora 10.00, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a meciului de rugby dintre echipele C.S. Năvodari și C.S. Tomitanii Constanța, ce va avea loc pe stadionul Flacăra din Năvodari. În aceeași zi, oamenii legii vor asigura ordinea publică la meciul de handbal feminin dintre echipele CSU Neptun Constanța și ACS Spartac București, eveniment sportiv ce se va disputa, la Sala Sporturilor din mun. Constanța, cu începere de la ora 13.00, dar și la meciul de fotbal dintre echipele ASSCS Farul Constanța și ACS Delta Dobrogea Tulcea, ce va avea loc pe stadionul "Central" din Techirghiol, începând cu ora 15.00.

De asemenea, sâmbătă, 14 octombrie, începând cu ora 12.00, oamenii legii vor fi prezenți și la Saraiu, unde va avea loc un eveniment cultural-artistic, cu ocazia sărbătoririi Zilei Comunei. Duminică, 15 octombrie, jandarmii constănțeni vor acționa pentru asigurarea climatului de normalitate civică la meciul de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud II Constanța și C.S. Medgidia, cu începere de la ora 13.00, dar și la manifestările organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Orașului Băneasa.

Jandarmii constănțeni recomandă suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor, cât și după terminarea acestora, mulțumind totodată pentru modul civilizat în care și-au încurajat echipele favorite până în prezent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4555 secunde